• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Premier League: Over og under

Spilforslag til Premier League: Over og under
Foto: Getty Images

Lørdagstur til Goodison Park og Vicarage Road.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 13.30
Everton – Chelsea
Over 2,5 mål
1,72 @ bet365

Everton-manager Marco Silva hænger i tandtråd efter 2-2-nederlaget onsdag til Liverpool, som efter alt at dømme koster ham jobbet. Fyringen er dog ikke effektueret imens disse linjer skrives, men uanset Silvas skæbne bør der også være gode chancer for mål i lørdagens tidlige Premier League-kampe.

Chelsea har nemlig været både stærke og underholdende på udebane i denne sæson, hvor fem af syv kampe er endt med sejr, mens samtlige er gået over linjen på 2,5 mål. Helt så festligt har det ikke været for Everton på hjemmebane, hvor The Toffees dog har scoret mål i fem af syv kampe, mens man blot kan prale af to clean sheets.

Everton er ramt af kaotiske tilstande, mens Chelsea har genfundet selvtilliden med 2-1-sejren over ellers velspillende Aston Villa. Managerfyring eller ej, så tror jeg på en målrig kamp lørdag på Goodison Park.

Lørdag kl. 16.00
Watford – Crystal Palace
Under 2,5 mål
1,80 @ bet365

Hayden Mullins havde tydeligvis fokus på den defensive struktur i sin første kamp som midlertidig manager for Watford efter fyringen af Flores. De gode takter kunne dog ikke forhindre højtflyvende Leicester i at vinde 2-0, men mod et hold som Crystal Palace burde chancerne være bedre.

Palace spiller lidt som vinden blæser, men ser vi på de sidste fem kampe, er fire af disse gået under linjen på 2,5 mål. Og selv om forskellen på de to hold er stor i tabellen, tror jeg ikke, Palace kommer blæsende her for at tage alle tre point fra kampens start.

Det samme kan sikkert siges om Watford, som lige nu skal finde ben at stå på. Holdet har bare scoret ét mål i de sidste fire hjemmekampe, så til odds 1,80 går jeg efter en målfattig eftermiddagsaffære på Vicarage Road.