• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Premier League: Sejrer Schmeichel igen?

Foto: Getty Images

Leicester er flyvende i Premier League for tiden.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 13.30
Chelsea - Crystal Palace
Begge hold scorer
1,90 @ bet365

Chelsea spillede tirsdag 4-4 i en yderst medrivende kamp mod Ajax, som i øvrigt fik to røde kort undervejs. The Blues har dermed scoret 11 mål i de sidste fire kampe, hvor man i øvrigt heller ikke har formået at lukke af i bagkæden.

Det har Chelsea kun gjort på hjemmebane mod Newcastle og Brighton, der normalvis ikke har samme offensive muskelstyrke som Crystal Palace. For selv om Palace blot har vundet fire af de sidste 10 udekampe mod The Big Six, så er holdet selv kommet på måltavlen i ni af kampene, hvor begge hold har scoret.

Chelsea – der er uden karantæneramte Jorginho og skadede Ruben Loftus-Cheek, mens der er tvivl om både Antonio Rudiger, Ross Barkley og Mason Mount – har for sin del bare holdt målet rent i 6 af 16 hjemmekampe mod midterhold, mens 6 af 7 kampe mod Crystal Palace er gået over linjen på 2,5 mål – og 6 af 7 udekampe for Palace er røget over samme linje.

Over 2,5 mål giver dog blot 1,57, så jeg tager 1,90 på, at begge hold scorer i tro på, at Palace kan dirke Chelseas forholdsvis gavmilde forsvar op.

Lørdag kl. 18.30
Leicester - Arsenal
1
2,08 @ Unibet

Leicester er i forrygende form med fire sejre og en målscore på 16-2 som udbytte af de seneste fire kampe i Premier League. 2016-mestrene indtager derfor tredjepladsen før mødet med Arsenal, som man kan distancere yderligere i topkampen med en sejr lørdag aften.

Det bør slet ikke være umuligt mod et Arsenal-hold, som er uden sejr i de sidste fire kampe hjemme/ude i alle turneringer – og i øvrigt også i de sidste fire kampe på udebane i ligaen. Det inkluderer et 1-3-nederlag til Liverpool, som er symptomatisk for Arsenal. The Gunners står nemlig med 0-2-6 som udbytte af de sidste to sæsoners udekampe mod hold fra top 6.

Matt James er eneste skadesfravær hos Leicester, som dermed kan gentage sidste rundes startopstilling. Arsenal har tvivl om Dani Ceballos, mens hele situationen omkring Granit Xhaka også fremstår uafklaret. Statistiksitet FiveThirtyEight vurderer, at Leicester har 53 procent chance for at vinde. Det svarer til odds 1,89, så når Unibet går et stykke over odds 2,00, takker jeg ja og slår til.

Superliga

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.