• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Premier League: Svær udekamp for United

Foto: Getty Images

Joelinton ligner et godt bud på en målscorer for Newcastle, hvis brasilianeren bliver klar til kampen mod Watford.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 13.30
Southampton - Manchester United
2
2,09 @ NordicBet

Southampton har rystet den dårlige sæsonstart af sig med to sejre på tre dage i Premier League (2-0 over Brighton) og siden Liga Cuppen (1-0 over Fulham), så holdet møder ind til kampen imod Manchester United med selvtilliden helt i top.

Det samme kan næppe siges om De Røde Djævle, som nu er uden sejr i næsten tre uger efter 4-0-triumfen mod Chelsea. Indsatsen i 1-2-nederlaget til Crystal Palace var på ingen måde imponerende – og United har nu blot vundet ét af de sidste otte kampe i Premier League.

Når jeg alligevel sætter pengene på 2-tallet, skyldes det naturligvis værdien i oddset. For selv om Manchester United ofte har det svært på St. Mary’s, så hører det til sjældenhederne, at man kan få odds et stykke over 2,00 på Solskjærs tropper, som gav 1,80 og 1,95 i gennemsnit i de sidste to udekampe mod The Saints.

Ralph Hasenhüttls Southampton-hold har en ambition om at spille pasningsbaseret fodbold, og det kan vise sig at være til fordel for Manchester United, som ofte har det svært imod mere destruktivt tænkende modstanderhold. Midt i tristessen er det også værd at notere sig, at United vandt 7 af 10 udekampe mod hold fra rækkens nederste halvdel i sidste sæson, hvorfor jeg altså tager imod det sjældent høje odds på 2-tallet her.

Lørdag kl. 16.00
Newcastle - Watford
Joelinton scorer
3,30 @ Unibet

Joelinton har fået en blandet start på tilværelsen i Newcastle, hvor den godkendte debut mod Arsenal blev efterfulgt af en skidt indsats imod Norwich, som brasilianeren burde have scoret imod på en stor hovedstødschance. I sidste runde fik den 23-årige angriber dog hul på målbylden som matchvinder i 1-0-sejren ude over Tottenham, som helt sikkert bør give et selvtillidsfuldt rygstød.

Det kan Joelinton tage med sig i hjemmekampen mod Watford, som har tabt sæsonens første tre kampe med en målscore på 1-7. Watford har dermed lukket 15 mål ind i de sidste seks udekampe i Premier League, hvor man i sidste sæson blot holdt målet ret i 3 af 19 kampe på fremmede baner.

Newcastle kom omvendt på tavlen i 13 af 19 hjemmekampe, mens man mere aktuelt har scoret i 7 af de sidste 8 ligakampe hjemme og ude. Imens disse linjer skrives, var der tvivl om Joelinton grundet en skade, som holdt ham ude af onsdagens kamp i Liga Cuppen. Hold derfor øje med dagspressen – og vær klar til at spille til odds 3,30, hvis brasilianeren som ventet får grønt lys til deltagelse i lørdagens kamp.

Superliga

Mere Superliga

Fokus