• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Premier League: Vilde Vardy

Spilforslag til Premier League: Vilde Vardy
Foto: Getty Images

Nye tips til Premier League samt en lille sviptur forbi FA Cuppen.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 13.15
Watford - Crystal Palace
Begge hold scorer
1,80 @ bwin

Watford er normalt træfsikre på Vicarage Road, hvor The Hornets selv har scoret i 11 af 14 kampe, mens man omvendt blot har holdt målet rent fire gange.

Det ligner en lækkerbisken for Crystal Palace, som har scoret 20 mål alene i de sidste otte udekampe. Det kniber til gengæld mere med at holde målet rent, så Roy Hodgsons svende blot kan prale af tre clean sheets i de sidste 14 kampe på fremmede baner.

Vi er fremme ved kvartfinalerne i FA Cuppen, hvor alt skal afgøres i ét hug. Det giver incitament til at satse og komme frem på banen, hvis man indkasserer et mål. Lagt sammen med de to holds generelle statistikker gør det, at odds 1,80 ligner en godkendt betaling på, begge hold scorer i turneringens tidlige kamp lørdag.

Lørdag kl. 16.00
Burnley - Leicester
Jamie Vardy scorer
2,55 @ Unibet

Leicester har fået en fin start under Brendan Rodgers, som tog revanche for det sene nederlag ude mod Watford ved at vinde 3-1 hjemme over Fulham i sidste runde. Det springer især i øjnene, at Jamie Vardy har scoret i begge kampe, så den 32-årige angriber nu er oppe på fire scoringer i tre kampe, siden Claude Puels fyring fra klubben.

Chancerne for at udbygge stimen er bestemt til stede lørdag imod Burnley, som sjældent holder målet rent på eget græs. Faktisk har kun Bournemouth, Brighton og West Ham forladt Turf Moor uden at score i denne sæson, mens Leicester for sin del af scoret mål i 13 af 14 udekampe.

Jamie Vardy har scoret lidt over halvdelen af sine mål i denne og sidste sæson på udebane. Det er ganske bemærkelsesværdigt og gør, at Unibets markedsledende odds 2,55 frister nok til et spil på den engelske angriber, der har fået ny luft siden managerskiftet.

Søndag kl. 15.15
Fulham - Liverpool
Sadio Mané scorer
2,10 @ bet365

Sadio Mané er Liverpools skarpeste angriber lige nu, hvad midtugens Champions League-kamp da også satte en streg under. De to scoringer mod FC Bayern gør, at Mané nu er noteret for 10 mål i de sidste 10 kampe for Liverpool.

Fulham er i elendig forfatning med seks nederlag på stribe. Forsvaret er hullet som en si og har indkasseret 11 mål i årets første fem hjemmekampe.

Liverpool står med 8-1-1 for de sidste 10 udekampe mod Premier Leagues bundhold, hvor det i øvrigt er blevet til 24 scoringer af The Reds. Bet365 er markedsledende med odds på Mané, som får et skud her til 2,10.

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus