• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Spilforslag til Superligaen: Bets til samtlige af dagens kampe

Foto: Getty Images

Vi er klar med spilforslag til alle dagens fire Superliga-kampe.

Af Torsten Kjems Hansen

Klokken 14.00
Randers FC – Hobro IK
1
1,77 @Danske Spil

Efter uafgjort ude mod AGF og en uafgjort mellem Esbjerg og AaB  er presset vokset på Randers FC til hjemmekampen mod Hobro. Nu skal sejren komme for at lægge maksimal pres på holdene foran i jagten på top 6. Uafgjort være tæt på katastrofalt, og nederlag sender Randers FC stort set ud af drømmen om medaljeslutspillet. 

Randers har ikke tabt til Hobro i de seneste seks kampe og har på eget græs vundet fem af de i alt syv tidligere opgør.
Hobro IK er trængte i bunden, og det skyldes blandt andet, at holdet kun har hentet en sejr på udebane i hele sæsonen.

Klokken 16.00
FC Midtjylland - AC Horsens
1 (Asian -1,0)
1,725 @Bet365

FC Midtjylland lader ikke til at have tabt styrke i den lange pause. En knusende sikker sejr over AaB i en test-kamp, sender signaler om, at forårs-formen med fire af fire mulige sejre er nogenlunde intakt.

AC Horsens havde ikke råd til at spille testkampe og kommer til Herning uden fysiske profiler som Okosun og Bjarke Jacobsen. Det gør bestemt ikke opgaven nemmere for AC Horsens, der må forvente at blive presset tilbage i store dele af kampen.

FC Midtjylland har vundet de seneste 11 Superliga-kampe over AC Horsens, og bettet bliver kun mere interessant af, at fem af de seneste seks sejre på hjemmebane er blevet sikret med mindst to overskydende scoringer

Klokken 18.00
Lyngby - FC København
Mohamed Daramy scorer
3,25 @Betfair

FC København har tabt de seneste to udekampe mod Lyngby i Superligaen, og Lyngby har i denne sæson været ganske stærke og har drillet flere stærke hold. FC København må undvære flere store profiler som Dame N'Doye, Viktor Fischer og Jonas Wind, hvilket uden tvivl er med til også at gøre oddset på udebane-sejr interessant.

For "naturligvis" er FC København favoritter i dette opgør - ganske enkelt fordi holdet spiller for spiller er klart bedre, og dels fordi, der bør være en vis "galskab" blandt FCK-spillerne i forhold til at rejse på de skuffelser, som inden nedlukningen af Danmark bød på to nederlag og i alt l kun fire point i de fire forårskampe.

En af de spillere, der kan gøre forskellen, er unge Mohamed Daramy, der meget vel kan stå foran et gennembrud og uden tvivl vil gøre sit for at vise manager Solbakken, at han skal regnes med, når Wind og N'Doye igen er deres skader kvit. Daramy scorede senest i test-kampen mod SønderjyskE, der blev nedlagt med 3-1.

Vi går med en scoring af Daramy til lokkende odds 3,25

Klokken 20.00
AGF - OB
Issam Jebali modtager kort
4,25 @Unibet

OB's tunesiske angriber Issam Jebali har det med at være ganske tændt på banen - og af og til også i kategorien overtændt.

Han ragede to gule kort til sig i de tre og en halv kamp, han spillede i forårets første kampe, men det seneste minde, han har fra foråret, er formentlig scoringen mod SønderjyskE inden nedlukningen af Danmark. Og er der noget, der kan sende en angriber aggressivt på banen, er det jagten på følelsen af at score igen.

AGF-spillerne kan meget vel blive sendt på banen med en viden om, at Jebali bestemt er til at tirre og kan være typen, der har det med at lade temperamentet komme i kog.
Vi tager chancen og går efter odds 4,25 på advarsel til Jebali.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020