• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Spilforslag til Superligaen: Brøndby har krammet på Randers

Vi er klar med udvalgte spilforslag til Superligaens anden spillerunde, hvor blandt andre AGF, Randers FC og Hobro kan får det svært.

Af Torsten Kjems Hansen

Fredag Klokken 19.00
FC København – AGF
1 (Asian -0,5)
1,78 @Nordicbet

Både FC København og AGF kom usikkert i gang med sæsonen, men FC København fik vist styrken, da det gjaldt og vendte 0-2 til en 3-2-sejr ude over OB. AGF måtte til sammenligning nøjes med 1-1 ude mod Hobro.

Nu gælder det fredagskampen i Parken, og er der et hold, AGF i den grad har det svært imod, er det FC København. AGF har nemlig ikke vundet en Superliga-kamp mod FCK i de seneste 20 forsøg. Og værst ser det ud, når kampene bliver spillet i Telia Parken. Her har AGF tabt med de seneste fire besøg og fem af de seneste seks forsøg.

De seneste tre i træk er tabt med mindst to scoringer, og med tanke på FC Københavns potente offensiv med N'Doye, Fischer og Skov, er det nærmest givet, at AGF-defensiven får sit at se til.

AGF havde i premiere-kampen mod Hobro nok at gøre med at spillet sig frem til de afgørende store chancer på trods af masser af overvægt i spillet – specielt efter pausen. Det er svært at forestille sig AGF slippe fra Parken med point, og for at booste oddset en smule gør vi brug af asian handicap, så indsatsen kommer retur ved en FCK-sejr på et enkelt mål, imens gevinsten er sikret ved en FCK-sejr på to eller flere scoringer.

Søndag klokken 14.00
Esbjerg fB – Hobro IK
1
1,90 @DanskeSpil

Esbjerg tabte noget uheldigt ude til FC Midtjylland i premiere-runden, men når alt kommer til alt handler den slags ofte om den manglende skarphed. For chancerne blev skabt og Esbjerg fik vist, at de har holdet og indstillingen til igen at levere en stærk sæson oven på den seneste sæsons flotte bronzemedaljer.

Hobro fik godt nok 1-1 hjemme mod AGF, og selv om der var flere giftige kontra-angreb  posen, var det samlede indtryk fra kampen et hold, der kan presses ganske langt tilbage på banen. Det billede kommer formentlig til at gentage sig på Blue Water Arena søndag eftermiddag, og kan Esbjerg skabe nogenlunde de samme chancer som mod FCM, skal bolden nok komme i mål. Så mange chancer kan man ikke brænde to kampe i træk.

Esbjerg er det stærkeste hold og odds 185 er godkendt for 1-tallet.

Søndag Klokken 16.00
Randers FC – Brøndby IF
2
2,10 @DanskeSpil

Randers FC tabte ude til SønderjyskE i premiere-runden, mens Brøndby kom planmæssigt fra start med en sikker 3-0-sejr hjemme over Silkeborg IF.
Søndagens kamp i Randers må give flere bange anelser for hjemmeholdet, for Brøndby IF er nærmest så langt fra en ønskemodstander, man kan komme.

Brøndby vandt begge den seneste sæsons opgør i grundspillet, og da de to hold atter stod ansigt til ansigt i Europa playoff, var det igen Brøndby, der stak af med sejren.

Statistikkerne taler for sig selv: Brøndby har ikke tabt til Randers i de seneste 12 Superliga-møder, og det er også blevet til sejre i tre af de fire seneste kampe spillet i Randers.
Selvtilliden er i top hos Niels Frederiksens tropper, der viste skarphed i premiere-runden. Den slags styrker troen på en stærk sæson, og det skal ramme Randers søndag eftermiddag.

Søndag klokken 18.00
FC Midtjylland – FC Nordsjælland
Begge hold scorer
1,61 @Bet365

FC Midtjylland sled sig til en lidt heldig 1-0-sejr hjemme over Esbjerg i første runde. FC Nordsjælland lod sig til gengæld slet ikke mærke af tabet af en ny stribe profiler, da det blev til en knusende sikker 3-0-sejr ude over AC Horsens.

Når FC Midtjylland og FC Nordsjælland mødes er det nærmest garanteret, at der kommer kasser. I 10 af de seneste 11 møder er begge hold i løbet af kampen således kommet på scoringstavlen – eneste undtagelse var den seneste sæsons 0-0-kamp, der skilte sig noget ud fra de tre andre kampe, der sluttede 1-2, 3-3 og 1-4.

Vi går efter en ny underholdende sag, når de to FC-hold mødes igen – denne gang i Herning.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.