• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Superligaen: Brøndby jagter opfølgning

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Brøndby har vundet de sidste tre kampe oven på en derbysejr over FC København.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 12.00
AC Horsens - Hobro
X2
1,76 @ Unibet

AC Horsens tager hul på en afgørende periode, som byder på modstand fra Lyngby, Esbjerg og Silkeborg, når hjemmekampen mod Hobro er overstået. Det må derfor bekymre, at De Gule blot står med én sejr og en målscore på 3-14 efter de første seks kampe på CASA Arena, hvor Vendsyssel og Lyngby er de eneste to hold, man har besejret i løbet af det sidste år.

Hobro leverede en energiforladt indsats i 0-2-nederlaget til AaB før landskampspausen, men kan her glæde sig over, at både Christian Cappis og Emmanuel Sabbi vender tilbage fra karantæne. Samtidig har anfører Jonas Damborg har brugt pausen på at genopbygge formen oven på en skadespause. Hjemmeholdet er uden Ayo Simon Okosun, hvilket kan bane vejen for Brock-Madsen og Pohl fra start i samme kamp for første gang.

Samtlige indbyrdes opgør mellem de to hold er endt uafgjort, og jeg vil bestemt ikke blive overrasket, hvis vi søndag får det femte X på stribe. Hobro får flere vigtige folk tilbage, og nordjyderne virker til at være det nøk stærkere end modløse AC Horsens som gør, at jeg tager 2-tallet med til odds 1,76 hos Unibet.

Søndag kl. 18.00
Lyngby - Brøndby
2
1,80 @ Bethard

Brøndby skal forsøge at ride videre på succesbølgen fra 3-1-sejren over FC København i en udekamp mod Lyngby, som har gjort det ganske hæderligt efter oprykningen. Især på hjemmebane har Lyngby været stærke med fire sejre og to nederlag i seks kampe. Men kradser vi lidt i overfladen, viser det sig også, at holdet blot har hentet 6 af 16 point i sæsonen mod hold fra den nuværende top 6.

Her hører Brøndby akkurat til efter sejren over FC København. Og faktisk har Brøndby været gode til at udnytte momentum fra de seneste derbysejre, som er blevet fulgt op af sejre over FC Midtjylland, FC Nordsjælland og netop Lyngby i de sidste tre tilfælde.

Brøndby er da også normalt stærke ude imod rækkens bundhold, hvilket afspejler sig i markedets vurdering. Således har de blå/gule givet odds fra 1,35 til 1,65 i de seneste udekampe mod hold som Hobro, SønderjyskE og Horsens, der niveaumæssigt minder om Lyngby. Odds 1,80 på 2-tallet søndag virker derfor som en pæn betaling – også selv om Brøndby måske ikke lige nu er lige så stærke som sidst, man besøgte Lyngby og vandt med 3-1 til odds 1,27.

Læs også:Dagens Spilforslag: SPAL i problemer

Læs også:Dagens Double: Liverpool tager sejren

Læs også:Spilforslag til NFL: Cardinals overrasker i New Jersey