• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Spilforslag til Superligaen: Brøndby og SønderjyskE i problemer

Foto: Getty Images

Spilforslag til Superligaen er klar med et bet til aftenens kamp mellem Brøndby IF og SønderjyskE

Af Torsten Kjems Hansen

Klokken 19.00
Brøndby IF - SønderjyskE
under 3,0 mål (Asian)
1,71 @Unibet

Superligaen er tilbage, og det er der i tusindvis af fans, der er voldsomt glade for. Nu har der siden torsdag været afviklet syv kampe, og der tegner sig et mønster. Der har heldigvis været scoret i samtlige kampe, men her stopper festen også. For i tre tilfælde er det sluttet med en scoring, i tre tilfælde med to scoringer - og så var der FC Københavns 4-1-sejr over Lyngby.

Samlet set har der været tale om en ganske lavt scorende runde - inklusive torsdagens udsatte møde mellem AGF og Randers FC. Resultatet er, at seks af syv tilfælde ligger under tre scoringer, og er man sikker på, at aftenens kampe også maksimalt kommer til at indeholde to scoringer, kan det hentes til omkring odds 2,20.

Vi vælger dog den lidt forsigtige tilgang, hvor vi får indsatsen retur ved netop tre scoringer - men altså gevinst på alt under tre scoringer. Årsagen er, at der traditionelt er ganske godt med scoringer i Brøndbys hjemmekampe. 11 af de seneste 13 hjemmekampe har haft tre scoringer. Men de seneste dages kampe har vist, at langt fra alt er, som det var inden Corona.

Vi går med endnu en lavt scorende affære i Superligaen, hvor SønderjyskE har brug for point til at ruste sig til nedrykningskampen, imens Brøndby er sikret en plads i top-6, og hvor tre point kan spille holdet tilbage på fjerdepladsen i tabellen.

Læs også: Optakt: Brøndby IF - SønderjyskE

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus