• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Spilforslag til Superligaen: Defensivt fokus i Lyngby

Spilforslag til Superligaen: Defensivt fokus i Lyngby
Foto: Getty Images

Vi disker op med tips til Superligaen fra både lørdag, søndag og mandag.

Lørdag kl. 16.00
SønderjyskE - FC København
2
2,05 @ NordicBet

Med syv point som udbytte fra de første tre kampe har SønderjyskE fået en flot start på den nye Superliga-sæson. Det hører dog med til historien, at modstanden også har været forholdsvis overkommelig for SønderjyskE, som heller ikke var uheldige med at tage det ene point i Aalborg.

Over for det står FC København, som har gjort rent bord med tre sejre i lige så mange kampe samt en kvalifikation til 3. kvalifikationsrunde i spillet om en plads i Champions League efter en samlet sejr over walisiske The New Saints.

Og stik imod den gængse opfattelse har FC København ikke ladet sig genere af de europæiske kampe. Således vandt Løverne 11 af 14 kampe umiddelbart efter en europæisk kamp i et program, som periodevist var yderst tætpakket i sidste sæson.

FC København har normalt et godt tag på SønderjyskE, og det bør komme til udtryk lørdag, hvor vi finder værdi i odds 2,05 på en sejr til de forsvarende mestre.

Søndag klokken 12.00
Randers FC - FC Nordsjælland
2 (Asian 0,0)
2.12 @Unibet

FC Nordsjælland har nappet seks point i de første tre runder – upåagtet at klubben har igen har sagt farvel til flere af holdets største profiler fra den seneste sæson. FCN har nettet seks gange og kun lukket to mål ind, hvilket skete ude mod FC Midtjylland, hvilket ikke kan betegnes som alarmerende.

Randers FC er kommet noget mere usikkert fra start og har med to point fortsat den første sejr til gode i sæsonen. Et af problemerne har været en defensiv, der har lukket seks mål ind – to i hver af kampene.

FC Nordsjælland har tilmed et godt tag på Randers i Superligaen, hvor det det er blevet til sejr i tre af de seneste fire møder – det fjerde møde sluttede 1-1.

FCN-spillerne kommer med selvtillid, og har bevist, at de fortsat har kvaliteten til at spille med i det forreste felt. Vi garderer os med pengene tilbage ved uafgjort men kan altså hente godkendte 2,12 på en sejr til FC Nordsjælland.

Mandag  klokken 19.00
Lyngby BK - AGF
Under 2,5 mål
2,15 @Danske Spil

Lyngby fik en perfekt start på Superliga-livet med en 2-0-sejr hjemme over AaB, men efter de to seneste runder, må bekymringen være nået til de kongeblå. Der er således lukket i alt syv mål ind i med 4-1-nederlaget ude mod OB og senest 0-3 hjemme mod SønderjyskE. Derfor vil Lyngbys fokus nok være noget mere defensivt mandag aften, når AGF kommer på besøg.

Aarhus-holdet har kun fået scoret to gange i de tre første runder, og selv om de to senest e kamp e har været mod FCK og FCM, kan det ikke være tilfredsstillende, at skarpheden ikke har været mere til stede.

AGF har med et point for de første tre kampe fået den dårligste start siden 2007 i Superligaen, og af frygt fortsætte med negative rekorder, skal man nok regne med et alt for offensivt AGF-hold på Lyngby Stadion. For begge parter handler det om tålmodighed og at holde modstanderen fra scoring. Så selv om begge hold har vist svagheder i forsvaret, går vi med et fint odds på få mål i mandagskampen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.