• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Superligaen: De vinder guldduellen

Spilforslag til Superligaen: De vinder guldduellen
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Vi zoomer ind på aftenens guldkamp i Herning mellem FC Midtjylland og Brøndby.

Af Stefan Buur Hansen

Begrundelser og odds for spilforslagene er oprindeligt publiceret 17. april kl. 09.04

Torsdag kl. 20.00
FC Midtjylland – Brøndby
2
2,45 @ bwin

Der er dækket op til ren guldduel i Herning, når FC Midtjylland tager imod Brøndby. Begge hold står med 69 point efter 29 spillerunder, men graver man lidt i tallene, er pointene opnået på forskellig vis. For mens FC Midtjylland er den stabile maskine, som har kørt de fleste modstandere fra ligaen over, så har Brøndby især excelleret i de indbyrdes opgør mod de øvrige hold fra top 4.

Konkret har FC Midtjylland blot sat point til imod Lyngby og FC Helsingør, mens både Randers, AGF, OB, AaB og AC Horsens er sluppet fra en eller flere kampe imod Brøndby uden at tabe. Til gengæld har Brøndby været skånselsløse i de indbyrdes opgør imod de øvrige hold fra top 4.

De gul/blå tabte ude med 2-3 til FC Nordsjælland i 2. spillerunde, men siden da er samtlige seks kampe mod top 4-hold vundet. FC Midtjylland står derimod med 4-1-3 efter de første syv kampe mod top 4-hold, hvilket inkluderer to nederlag til netop Brøndby.

Brøndby har en overhånd med to sejre i denne sæson og fem sejre over FCM i de seneste seks indbyrdes opgør, så vi vælger side og sætter indsatsen på et rent 2-tal til odds 2,45.


Allerede afviklede spilforslag:

Tirsdag kl. 19.00
FC Helsingør – AGF
Tobias Sana scorer
3,15 @ Danske Spil

Tobias Sana viste hurtigt sit store spillemæssige potentiale i AGF, men der skulle alligevel gå 11 kampe, før den rapfodede svensker kom på måltavlen. Det skete i 5-1-sejren ude mod FC Helsingør, og da den 28-årige svensker scorede imod samme modstander fredag var det hans syvende ligamål i sæsonen.

AGF står med 7-2 efter to sejre over FC Helsingør, mens et mellemliggende opgør mellem holdene i Århus i december endte 0-0. Nu venter så en duel, hvor ingen af holdene har det store på spil, men det får ikke AGF til at tage let på sagerne: træner David Nielsen sendte allerede mandag sit hold til Sjælland som et led i forberedelserne.

Sana er velspillende for tiden og udgør både på dødbolde og i frit spil en trussel mod enhver modstander. Svenskeren har som nævnt allerede scoret i to kampe mod FC Helsingør, og når Danske Spil frister med et odds et godt stykke over markedet, slår vi til med et spil på, Sana scorer sit femte mål i fire kampe i aften.

Onsdag kl. 20.00
FC København - AaB
1 & Begge hold scorer
3,25 @ bet365

FC København er pisket til sejr, hvis holdet vil holde liv i håbet om at slutte på en af de medaljepladser, som Løverne har snuppet hver eneste sæson siden 1999/00. Omvendt er sæsonen allerede ovre for AaB, som fik et par dages ro uden at imponere med 2-0-sejren over AC Horsens.

Søndagens kampe mellem henholdsvis AaB-AC Horsens og Brøndby-FC København viste frem for alt, at forskellen på top 4 og de to øvrige hold i Mesterskabsspillet er meget udtalt. FC København bør derfor ikke have problemer med at tage sejren over AaB, men det sker ikke nødvendigvis uden at indkassere mål.

Løverne har blot holdt målet rent i 29 procent af sæsonens hjemmekampe, mens AaB ikke har forladt græsset i Parken uden at score i et eneste af de fire indbyrdes opgør siden maj 2015. Læg dertil at AaB har scoret mindst et mål i otte af de sidste ni udekampe, og så ligner odds 3,25 på en hjemmesejr med mål i begge ender et velbetalt spil til onsdagens sene kamp.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus