• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Superligaen: Fischer han er great?

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Jubelløbet var næsten lige så langt som ventetiden, da Viktor Fischer brød 20 Superliga-kampes måltørke ved at score to gange mod Brøndby.

Af Stefan Buur Hansen

Fredag kl. 19.00
Hobro – AC Horsens
Under 2,5 mål
1,75 @ Betfair

Hobro sled sig til et flot 1-1-resultat søndag i Aalborg, men det ændrer ikke ved, holdet er uden sejr i ni kampe siden den overraskende 2-1-gevinst hjemme mod FC København i midten af september. Tre af fire hjemmekampe siden da er gået under mål, hvilket ikke er overraskende med tanke på, Hobro til sammen har præsteret fire skud inden for rammen i de pågældende kampe.

Hobro er da også det hold i rækken, som har haft færrest skud på mål (60), mens AC Horsens ligger tæt derpå med 62. AC Horsens skraber til gengæld bunden med bare 15 skabte åbne chancer – hvilket Hobro så omvendt er tæt på med 16 af slagsen.

Med 10 point som udbytte af de sidste seks kampe er formen sådan set ganske fin hos AC Horsens, som dog sjældent gør det store væsen af sig på udebane. Her er De Gule gået fra banen i fire af de sidste syv kampe uden selv at score, så det helt store spørgsmål er, hvor målene skal komme fra fredag aften.

Imod AaB valgte Hobro at spille med musklerne, men den går næppe imod AC Horsens, som med afstand er det hold i rækken, der vinder flest luftdueller. Det ligner en kamp, hvor de to hold udligner hinanden, mens scoringsproblemerne bliver åbenbare. Tre af de sidste fire indbyrdes opgør er gået under linjen på 2,5 mål – og til markedsledende odds 1,75 finder jeg værdi i, det sker igen.

Søndag kl. 16.00
FC Nordsjælland – FC København
Viktor Fischer scorer
3,30 @ Danske Spil

Jubelløbet var næsten lige så langt som ventetiden, da Viktor Fischer brød 20 Superliga-kampes måltørke ved at score to gange i det såkaldte New Firm for FC København mod Brøndby. Fischer står dermed noteret for to mål i 16 kampe, som ikke normalt er en statistik, der får undertegnede til at smide mønt efter en spiller til odds 3,30.

Det er bare ofte med mål fra angribere, som det er det med ketchup i glasflasker; man skal sommetider vente længe, men når det så endelig kommer, vælter det gerne ud. Dette spil sættes med andre ord i forventning om, at den i forvejen velspillende Fischer nu får selvtilliden til at tage flere chancer. For mens Superliga-topscorer Kamil Wilczek i denne sæson har haft 42 afslutninger, står Fischer noteret for det halve antal i lige så mange kampe.

Et andet argument for spillet er selvfølgelig modstanderen, da svingende FC Nordsjælland blot har vundet én af de sidste fem kampe. På hjemmebane har man blot holdt målet rent i én af de sidste fem kampe, mens FC Nordsjælland blot kan prale af tre clean sheets i de sidste 20 hjemmekampe mod hold fra top 6. FC København har nu vundet tre kampe i træk, mens AaB er det eneste mandskab, der har holdt Løverne fra at score på udebane. Jeg går derfor med lettede Fischer til odds 3,30 hos Danske Spil.

Læs også:Spilforslag til NFL: 49ers holder sig i spil til en oversidder i playoffs

Læs også:Dagens Spilforslag: Topform på The Den

Læs også:Dagens Double: Topopgør i Serie A

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus