• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Superligaen: Knivskarp AaB-anfører

Spilforslag til Superligaen: Knivskarp AaB-anfører
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Spilforslag til udvalgte kampe i Superligaen

Af Stefan Buur Hansen

Fredag kl. 20.00
FC Nordsjælland - OB
Over 2,5 mål
1,60 @ bwin

FC Nordsjælland har helt som forventet fået en livlig start på sæsonen med syv point som udbytte af de første fem kampe. Fire af disse er gået over linjen på 2,5 mål, hvilket er en enkelt mere end OB.

Fynboerne har til gengæld hentet ni point i de første fem kampe, hvor især Sander Svendsen har imponeret med sine fire scoringer. Opgaven er derfor på forhånd klart defineret for Kian Hansen, der har fået ophævet sin udvisning fra kampen imod Silkeborg, så han efter alt at dømme skal danne stopperduo med nyindkøbte Mads Døhr Thychosen.

Det nyskabte forsvar kan skabe en vis usikkerhed hos FC Nordsjælland, som i forvejen er godt bekendte med målrige kampe: 67 procent af holdets hjemmekampe indeholdt mindst tre mål i sidste sæson, mens det samme gjaldt for 56 procent af OB’s udekampe.

Fem af de sidste seks indbyrdes kampe mellem holdene er gået over linjen på 2,5 mål, så jeg satser på nok en målrig omgang til markedsledende odds 1,60 hos bwin.

Søndag kl. 16.00
FC Midtjylland - Hobro
Begge hold scorer
1,95 @ bet365

Effektive FC Midtjylland er store favoritter i hjemmekampen mod Hobro, som har fået ét point ud af de to holds 10 foregående opgør.

Ulvenes dominans betyder dog ikke, at Hobro er uden chancer. Nordjyderne har set solide ud under Peter Sørensen, som kun én gang har set sit hold forlade banen uden at score, mens det er blevet til en hæderlig høst på seks point.

FC Midtjylland har holdt målet rent i fire af sæsonens fem første kampe, men det har i flere tilfælde været med det yderste af neglene. Programmet snerper samtidig til (dette er den syvende kamp på en måned), hvilket kan koste på koncentrationsevnen.

Begge hold har scoret i samtlige af de sidste fem indbyrdes opgør. Det kan sagtens ske igen og til odds 1,95 er det værd at tage chancen.

Søndag kl. 18.00
Brøndby - AaB
Lucas Andersen scorer
3,50 @ bet365

Det handler formentlig om at nyde Lucas Andersen, så længe offensivspilleren fortsat spiller i Superligaen. AaB’s nummer 10 har i flere kampe vist spil, der berettiger til fodboldadresser uden for Danmarks grænser – senest med to scoringer og storspil i 4-0-sejren over EfB. Nu gælder det så en udekamp imod Brøndby, som måske har lidt trætte ben efter torsdagens Europa League-kamp.

Brøndby har fået en pointmæssigt hæderlig start på sæsonen, hvor forsvaret dog har set usikkert ud i flere omgange. Dermed fortsætter tendensen fra sidste sæson, hvor de blå/gule blot holdt målet rent i 4 af 18 hjemmekampe. AaB har endnu ikke scoret på udebane i denne sæson, men kom dog på måltavlen i 11 af 16 udekampe sidste sæson.

Vicetopscorer Tom van Weert er formentlig stadig ude med en hovedskade, så anfører og topscorer Andersen må endnu en gang træde til. Det har han gjort med 13 mål i 28 Superliga-kampe siden comebacket til AaB.

Det svarer til et mål for hvert 186. minut, hvilket kun blev overgået af seks spillere i sidste sæson. Odds 3,50 på mål fra AaB’s straffe- og frisparksskytte imod Brøndbys usikre defensiv virker som en fin betaling.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus