2017-09-29 11:37
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Vi er klar med spilforslag til udvalgte kampe til den kommende Superliga-runde.

Fredag kl. 20.15
Randers FC - AC Horsens
X2
1,95 @ bwin

Det virker ikke helt logisk, at Randers er gjort til så store favoritter her, som det er tilfældet. Kronjyderne har trods alt kun vundet én af ti kampe hidtil i denne sæson, mens Horsens på deres side blot har tabt to af årets kampe i ligaen.

Formmæssigt giver favoritvurderingen heller ikke mening, da Horsens blot har tabt en af de sidste syv kampe, mens Randers må ty til pokalsejrene over Agerbæk/Starup og Otterup for at give 4-1-gevinsten ude over AGF for et par uger siden selskab af andre sejre.

Til gengæld viser de to holds indbyrdes opgør, at Randers måske alligevel har lidt at have favoritværdigheden i. I hvert fald har Horsens ikke vundet en kamp i Randers siden 2012, mens kronjyderne altså har vundet de seneste fem indbyrdes opgør på eget græs.

Ikke desto mindre er Horsens altså stadig et hold, som det er svært at besejre, og det ligner et dårligt udgangspunkt for Randers, der virkelig har svært ved at vinde kampe.

Odds 1,95 på, at Horsens slipper fra fredagens opgør i Randers uden at tabe er en værdimæssigt god start på weekendens spil.

Lørdag kl. 16.00
Hobro - OB
Begge hold scorer
1,80 @ bwin

Brøndby ødelagde Hobros suveræne hjemmebanestatistik i sidste runde, da Kamil Wilczek sikrede gæsterne en 2-1-sejr i overtiden. Hobro har dog stadig formået at score mål i samtlige hjemmekampe i denne sæson, og det er et af de bærende argumenter bag dette spil.

Nu venter nemlig et besøg fra OB, der virkede som forvandlet i sidste rundes kamp mod Randers, der blev besejret med 3-1. Forsvaret stod solidt under ledelse af Kenneth Emil Petersen og i angrebet viste Nicklas Helenius med både godt spil og en scoring, hvorfor han i 2013 blev solgt til en klub i Premier League.

Men OB har kun fulgt en sejr op med yderligere en af slagsen to gange i løbet af det sidste halvandet år, og det mindsker motivationen til at spille i retning af Striwerne her, selv om fynboerne som nævnt fremstod skarpe i sidste runde.

Samtidig skal man altså ikke undervurdere Hobro på hjemmebane, hvor holdet nu har scoret 11 mål i fem kampe. Vi satser derfor på, at hjemmestærke Hobro plus revitaliserede OB er det, der skal til for, at der falder mål i begge i lørdagens enlige Superliga-kamp.

Søndag kl. 16.00
Brøndby - SønderjyskE
1 & Begge hold scorer
2,75 @ bwin

Brøndby tankede vigtig selvtillid med 2-1-sejren ude over Hobro i sidste runde. Nu venter så muligheden for revanche på eget græs, efter AaB fik udstillet, hvordan de blå/gule kan lukkes ned med en kompakt midtbane og tre centrale forsvarsspillere.

Før 0-0-kampen mod nordjyderne havde Brøndby vundet samtlige fire hjemmekampe med en målscore på 12-3, og der er da heller ingen tvivl om, Zornigers spillere har det bedst med eget græs under støvlerne.

SønderjyskE må nu siges at have ramt et decideret formdyk med seks sejrsløse kampe på stribe. Senest blev det til 2-2 ude mod FC Nordsjælland i en kamp, hvor SønderjyskE fik udlignet i det 94. minut, selv om Stefan Gartenmann så rødt minuttet inden. Den slags er godt for moralen, og med til historien om SønderjyskE hører også, at holdet har scoret mindst et – og ofte – flere mål i samtlige udekampe i denne sæson.

SønderjyskE scorede mål i to tredjedele af holdets udekampe i sidste sæson, hvor Brøndby blot holdt målet rent i 5 af 18 kampe på eget græs. At begge hold scorer, belønnes med odds 1,70, men vi går planken ud og kombinerer spillet med tro på hjemmesejr, så odds ryger op i 2,75.