• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Superligaen: Kulisse-kaos i Vejle

Spilforslag til Superligaen: Kulisse-kaos i Vejle
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Vi er klar med spilforslag til både fredag, lørdag og søndag i Superligaen.

Af Stefan Buur Hansen

Fredag kl. 19.00
Hobro - FC Midtjylland
2
1,45 @ bwin

Hobro havde både viljen og heldet med sig, da holdet snuppede et point på Aalborg Stadion fredag aften. Den slags giver naturligvis selvtillid, hvad der også bliver brug for imod FC Midtjylland, som kommer til at byde de gul/blå på modstand af en helt anden kaliber.

For selv om FC Midtjyllands 3-3-kamp mod FC Nordsjælland bestemt ikke var uden skønhedsfejl, så har Ulvene overordnet været uhyre stabile med 16-5-1 som udbytte af de sidste 22 kampe i Superligaen. Gustav Wikheim og Tim Sparv er her tilbage fra skader, mens Manjrekar James kan få sin debut for klubben, der efterhånden har en skræmmende bredde i truppen.

Hobro har tvivl om Pål Kirkevold, som dog er indlemmet i den officielle trup. Uden ham vil Hobros chancer falde markant, men selv med den norske målmaskine på holdet, bør nordjyderne være chanceløse over for de midtjyske mesterskabsaspiranter, som blot behøver at se stillingen for at finde motivation her. Odds 1,45 lyder ikke af meget, men det er i mine øjne en flot betaling på et FCM-hold, der har vundet de sidste fire udekampe i streg.

Lørdag kl. 16.00
Vejle - Vendsyssel
Kjartan Finnbogason scorer
2,95 @ Unibet

Der sker ting og sager i kulissen hos Vejle, hvor cheftræner Adolfo Sormanis opsigelse efter 0-2-nederlaget til FC København tilsyneladende ikke var mere overraskende, end at rumænske Constantin Galca kort tid efter kunne præsenteres som italienerens afløser.

Kjartan Finnbogason mener selv, at han er i sit livs form, hvad to mål i forårets første fire kampe også siger noget om. Begge mål er scoret på hjemmebane, hvor Vejle har kun i én af 12 kampe er gået fra græsset uden at score. Læg dertil at Vejle har scoret i samtlige af de syv seneste kampe mod netop Vendsyssel, som blot en gang har holdt målet rent på udebane, hvor man har indkasseret 22 mål i 12 kampe.

Finnbogason besidder en veludviklet målnæse, så til odds 2,95 får islændingen et skud herfra i en hjemmekamp mod et Vendsyssel-hold, der alt for sjældent lukker af på udebane.

Søndag kl. 18.00
Brøndby - AaB
1
1,90 @ Unibet

AaB manglede både held og skarphed hjemme imod Hobro, hvor det ikke lykkedes hjemmeholdet at omsætte overtaget til mere end Lucas Andersens udlignende scoring. I samme spillerunde leverede Brøndby en uinspireret indsats ude mod OB med et 0-2-nederlag til følge.

Det er med andre ord to haltende top 6-aspiranter, der mødes søndag i Brøndby i et opgør, som giver en vinder gode chancer for at snuppe en plads i Mesterskabsspillet. Motivationen kommer derfor ikke til at fejle noget i en kamp, hvor Brøndby byder Hany Mukhtar tilbage fra karantæne, mens Josip Radosevic til gengæld må en tur i straffeboksen.

Brøndby har skuffet fælt på eget græs i denne sæson, men måske er alvoren alligevel ved at gå op for de gul/blå, som har vundet tre af de sidste fire kampe på eget græs. AaB har vundet én udekamp over Brøndby de sidste fem år, og til odds 1,90 skal 1-tallet have et forsøg, før det efter alt at dømme falder mod markedsniveauet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus