• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Superligaen: Målfattigt i Horsens

Spilforslag til Superligaen: Målfattigt i Horsens
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Vendsyssel kan ikke score, og AC Horsens behøver ikke score.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 12.00
FC Nordsjælland - OB
2 (DNB)
1,61 @ Bethard

OB vejrer morgenluft efter to imponerende sejre over henholdsvis FC Midtjylland og EfB, som pludselig har gjort fynboerne til bronzefavoritter med et enkelt point ned til sidstnævnte på fjerdepladsen. Kravet er efter alt at dømme en sejr i Farum, hvilket heller ikke lyder som en umulig opgave.

FC Nordsjælland er nemlig gået helt i stå med bare fire point som udbytte af Mesterskabsspillets otte kampe, hvor det unge hold især på det seneste har manglet den sidste gnist. Tigrene er heller ingen angstmodstander for OB, som blot har tabt 2 af de sidste 12 indbyrdes opgør, mens Striwerne har vundet 5 af de sidste 6 kampe på kunstgræsset i Farum.

Både styrke, form og motivation taler til fordel for OB, som da også rasler ned fra odds omkring 2,50 til det nuværende leje nær 2,10. FC Nordsjællands topniveau er højt – og OB har trods alt kun vundet to kampe i Mesterskabsspillet. Jeg garderer derfor spillet, så indsatsen returneres i tilfælde af uafgjort, til odds 1,61 på sejr til OB.

Søndag kl. 14.00
AC Horsens - Vendsyssel FF
Under 2,5 mål
1,76 @ Unibet

Det ligner ikke på forhånd en målfest, når AC Horsens hjemme skal forsvare 1-0-føringen fra det omvendte opgør i Hjørring. De Gule har nemlig ikke været særligt målfarlige på det seneste, mens Vendsyssel FF kun har scoret mere end et mål i én af de sidste seks kampe.

Samtidig stiller gæsterne stærkt svækkede op til kampen, hvor både Tiemoko Konate og den kommende Randers-angriber, Alhaji Kamara, sidder ude med karantæne. Jakob Hjorth og Sebastian Czajkowski er fortsat skadede, mens der er tvivl om både Mikkel Frankoch, Moses Opondo, og Alexander Juel Andersen, der alle sad ude i det første opgør.

De mange afbud hos Vendsyssel gør spil på 1-tallet fristende, mens AC Horsens’ elendige form med bare to sejre i årets 13 kampe omvendt skræmmer. Jeg går derfor i stedet efter et målfattigt opgør ud fra devisen om, at Vendsyssel får svært ved at score, mens AC Horsens ikke behøver det. Unibet åbnede i odds 1,91, og selv om vi nu er nede i 1,76, mener jeg stadig, spillet kan forsvares som anbefaling til en af søndagens kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus