• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Spilforslag til Superligaen: OB bider fra sig i Brøndby

Vi er klar med spilforslag på udvalgte kampe til Superligaens spillerunde nummer tre.

Af Torsten Kjems Hansen

Fredag klokken 19.00
Lyngby – SønderjyskE
Under 2,5 mål
2,25 @Unibet

Både Lyngby og Sønderjyske har en kamp over 2,5 mål og en kamp under 2,5 mål efter de to første runder. Mens Lyngby skal have rettet defensiven efter 4-1-nederlaget ude mod OB i seneste runde, kommer Sønderjyderne med et 1-1-resultat fra udekampen mod AaB i seneste runde.
Men lader man statstikken tale til dette opgør, ser værdien ganske fornuftig ud med et spil på få scoringer.

Således er de fem seneste Superliga-møder mellem de to hold gået under 2,5 scoringer – det samme er tilfældet for syv af de seneste otte møder. Samtlige otte møder ligger inden for de seneste tre sæsoner.

Graver vi endnu dybere i statistikkerne, vil de samtlige møder i Superligaen mellem de to hold afsløre, at det i fem af i alt 17 møder er blevet til flere end to scoringer i kampene.
Unibet er førende med odds 2,25 på under 2,5 scoringer – den springer vi på.

Søndag klokken 14.00
FC Nordsjælland – Esbjerg fB
1
2,02 @NordicBet

Godt nok har Esbjerg fB chartret eget fly til torsdagens udekamp i Hviderusland i Europa League-kvalifikationen, hvilket sparer vestjyderne for mellemlanding og dermed forlænget rejsetid. Men holdet vender alligevel først retur til Danmark fredag efter en let gang træning i Soligorsk.

Med rejse og en givetvis slidsom kamp torsdag aften i kroppen, er der ikke lang tid til at blive hele klar til endnu en udekamp i Superligaen, hvor FC Nordsjælland er værter søndag eftermiddag.

FC Nordsjælland-holdet har allerede vist efter to runder, at de efterhånden mange salg, der er foretaget af profilerne ikke har efterladt træner Flemming Pedersen med et dybt såret hold. En sikker 3-0-sejr ude over AC Horsens og en livlig indsats i 2-1-nederlaget ude mod FC Midtjylland er status for FCN, der nu er klar til sæsonens første hjemmekamp. Godt nok havde nordsjællænderne det svært mod Esbjerg i den seneste sæson, men på søndag ligner det en klar fordel, hvis de unge spillere formår at holde et højt tempo mod de formentlig halv-trætte spillere fra Esbjerg.

Søndag klokken 18.00
Brøndby – OB
Begge hold scorer
1,58 @NordicBet

Brøndby er kommet udmærket fra start i Superligaen med fire point for to kampe og måtte lidt bittert se Randers udligne i de døende sekunder i seneste runde, efter at Michael Uhre ellers havde scoret til 2-1 i overtiden.

Men Brøndby har også en mission i Europa, og torsdag har holdet været i kamp på udebane mod polske Gdansk, og selv om Superligaen er nok så vigtig, kommer søndagens hjemmekamp til at ligge i klemme mellem det første opgør og returopgøret i Europa League.

OB står på tre point efter to runder, men fynboerne står på samme tid som Superligaens mest scorende hold med hele seks kasser efter de to runder. OB ligner absolut et hold, man skal regne med igen i denne sæson – det ændrer 2-3-nederlaget til FCK i første runde ikke på. Der bliver spillet frisk til, og med tanke på, at Brøndby må undvære Paulus Arajuuri, der er i karantæne, står det centrale Brøndby-forsvar overfor en ny konstruktion søndag.

Brøndby har lukket mål ind i tre af sæsonens fire første kampe, hvor EL-kvalifikationen er regnet med og torsdagens Gdansk-kamp ikke er regnet med. Omvendt har Brøndby scoret i de seneste 10 hjemmebane-kampe mod OB.

Mandag klokken 19.00
AaB – Silkeborg
1
1,70 @Danske Spil

Silkeborg har fået stryg med to gange 3-0 i de to første kampe som tilbagevendt Superliga-hold. Det må have givet panderynker hos oprykkerne. Godt nok var der givetvis ikke kalkuleret med den store succes i det første opgør ude mod Brøndby, men at holdet tabte med 3-0 hjemme til AC Horsens i seneste runde, virker bekymrende.

AaB står med kun et point på kontoen efter de to første kampe, men med en anelse mere skarphed, kunne det sagtens være blevet til sejr i seneste runde hjemme mod SønderjyskE, der dog kunne tage hjem med 1-1 i bagagen.

Men AaB plejer at have krammet på Silkeborg, når kampene bliver afviklet i Aalborg. Således er fem af de seneste seks kampe sluttet med sejr til AaB – det kan meget vel ske igen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.