• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Spilforslag til Superligaen: Spændende premiere-kampe på stribe

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Vi starter Superliga-sæsonen med blandt andet et kig på de danske mestre fra FC Københavns tradition for tætte kampe ude mod OB.

Af Torsten Kjems Hansen

Søndag klokken 12.00
SønderjyskE – Randers FC
1 (Asian 0,0)
1,63 @Unibet

Superligaen er tilbage, og søndagen starter med et opgør mellem to hold, der begge har svingende resultater i testkampene, som i forvejen kan være noget risikable at læne sig op ad for i forhold til den reelle styrke.

Derfor dykker vi i stedet ned i statistikkerne for SønderjyskE og Randers' møder. Og her peger pilen  ganske klart i retning af SønderjyskE-smil på læberne. For Randers FC har ikke vundet i Haderslev i de seneste otte forsøg. Seneste Randers-sejr ligger tilbage i 2013.

Men da det er første runde og usikkerheden er stor, garderer vi med Asian, så indsatsen kommer retur ved uafgjort.

Søndag klokken 14.00
AC Horsens – FC Nordsjælland
2 (Asian 0,0)
1,93 @Bet365

Profiler som Karlo Bartolec, Mads Valentin Pedersen og Victor Nelsson er allerede solgt, og den seneste sæsons målmager nummer et, Andreas Skov Olsen er mere end tæt på også at forlade FC Nordsjælland.

Så kan nordsjællænderne igen-igen stå klar med et nyt kuld fra kulissen, der kan tage over? Svaret kommer til at blæse over Casa Arena søndag eftermiddag. Men netop i Horsens har FC Nordsjælland det med at præstere godt -nærmest lige meget hvad. I de 12 Superliga-opgør de to hold har haft i Horsens, er FCN rejst tilbage til Farum med point i de 11 – ganske imponerende.

AC Horsens-optakten til sæsonen har ikke ligefrem styrket troen på en stærk sæsonstart med blandt andet klare nederlag til AGF og AaB og en uafgjort mod Hobro.
Vi går efter sejren til FCN – men indsatsen kommer retur ved uafgjort.

Søndag Klokken 16.00
OB – FC København
Under 2,0 mål (Asian)
3,00 @Unibet

De danske mestre lægger ud med titelforsvaret i Odense, hvor det i begge tilfælde i den seneste sæson blev til sejr – ja faktisk vandt FCK alle fire opgør mod OB.

Men nu er det altså første runde, og opgørene i Odense har ofte været ganske tætte – og ofte afgjort på en enkelt scoring. Faktisk er otte af de seneste ni indbyrdes opgør mellem OB og FC København -spillet i Odense – sluttet med bare en scoring.

Kun en gang i 2016 sluttede en kamp med 3-0 til FCK – ellers strækker stimen af 1-0-sejre til enten hjemme- eller ude-hold sig tilbage til 2014.
Vi får odds 3,00 på et mål eller derunder, mens to scoringer sender indsatsen retur.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.