• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Superligaen er udsat på ubestemt tid på grund af corona-virus

Foto: Jan Christensen / Getty Images

Den danske Superliga er på linje med masser af andre nationale og internationale fodboldrækker sat på pause.

Af Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Superligaen vender tilbage, når de danske myndigheder atter tillader fodbold på de danske stadions og ligaen igen bliver sikker at sætte i gang. 

----------------------------------------------------------------------------

Søndag kl. 12.00
Hobro – EfB
X
3,20 @ Unibet

Hjemmekampen mod EfB ligner den hidtil største chance for tre point i år for Hobro, som ikke har sunget sejrssang efter en kamp siden midten af september. Senest blev det til 0-0 ude imod AGF, og dermed er fem af de sidste seks kampe gået under linjen på 2,5 mål.

Og selv om Hobro måske nok er svage favoritter imod EfB, så tager vestjyderne ikke mod nord for at agere kanonføde. EfB arbejder hårdt på at opbygge en solid base, mens man til gengæld har set lige så uskarpe ud i den anden ende, som de fleste på forhånd forudsagde.

Linjerne er med andre ord kridtet op til en ægte nedrykningsgyser, som let kunne tænkes at blive målfattig. Det maksimale odds på under 2,5 mål er i skrivende stund 1,60, hvilket er et nøk under det forventede. Jeg går derfor i stedet efter et spil på uafgjort, som relativt oftere er udfaldet af målfattige end målholdige kampe.

Hobro har trods alt spillet syv af 10 hjemmekampe uafgjort, mens EfB – der har en pokalkamp fra midtugen i benene – næppe indtager Amerikavej med ambitioner om at blæse værterne omkuld. Og selv om Superligaen statistisk set været fattig på uafgjorte resultater i denne sæson, så finder jeg en smule værdi i spil på X’et til markedsledende odds 3,20 hos Unibet.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus