• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Superligaen: Tomgang i Hjørring

Spilforslag til Superligaen: Tomgang i Hjørring
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

AC Horsens har blot scoret ét mål i gruppespillet, mens Vendsyssel FF blot i 5 af 16 hjemmekampe har scoret mere end ét mål.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 12.00
Vendsyssel FF - AC Horsens
Under 2,5 mål
1,65 @ Unibet

Elendighederne vil tilsyneladende ingen ende tage for AC Horsens, som nu er oppe på 10 Superliga-kampe i træk uden sejr. Det betyder, at holdet ikke har vundet siden midten af februar, hvor man vandt med 3-0 over netop Vendsyssel FF.

Kampen var et spillemæssigt lavpunkt for nordjyderne, som siden blot har tabt 2 af 10 kampe i ligaen. Syv af disse er dog endt uafgjort, mens det også er værd at notere sig, at Vendsyssel FF blot har vundet tre hjemmekampe i hele sæsonen.

AC Horsens har blot scoret ét mål i gruppespillet, mens Vendsyssel FF blot i 5 af 16 hjemmekampe har scoret mere end ét mål. Og når nerverne samtidig hænger uden på begge holds spillertrøjer i den første af to skæbnekampe, så virker det oplagt, at vi her får en målfattig kamp at se. Unibet topper markedet med 1,65 på under 2,5 mål, som får en anbefaling.

Søndag kl. 18.00
AGF - AaB
1X
1,40 @ bet365

Der var vilje til forskel, da AGF slog AaB med 1-0 i den første kamp, hvor nordjydernes største profil i Lucas Andersen helt stemplede ud. Det giver århusianerne gode forudsætninger for at holde liv i håbet om europæiske deltagelse efter et Gruppespil, som er blevet tacklet helt perfekt.

AaB har tvivl om flere spillere, mens Magnus Christensen og Frederik Børsting sidder ude med karantæne. Læg dertil at Oliver Abildgaard har svært ved at komme sig oven på en skade, mens flere bærende profiler tilsyneladende har stemplet mentalt ud med udlandet som destination.

AGF har efterhånden vundet seks kampe på stribe, og selv om større sensationer før er set i fodboldens verden (tænk bare på tirsdag aften i Liverpool), så er det svært at se, hvordan et formsvagt og idéforladt AaB – med bare to sejre i de sidste ti kampe – skulle kunne true AGF her. Jeg sætter derfor pengene på, AGF holder AaB fra fadet til odds 1,40 hos bet365.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.