• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til VM: Dansk VM-topscorer med god værdi

Spilforslag til VM: Dansk VM-topscorer med god værdi
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Vi er klar med de første spilforslag til den kommende VM-slutrunde - og bare rolig: Der kommer mange flere på tipsbladet.dk

Af Stefan Buur Hansen

64 kampe venter i Rusland, inden verdensmesteren er fundet. Det bliver uden tvivl en fest af de helt store, og feberen omkring slutrunden er godt i gang med at få tag i danskerne. 

Naturligvis hjælper det danske landsholds deltagelse gevaldigt på VM-stemningen herhjemme, men lad os nu endelig ikke glemme de 31 andre nationer, der er også spiller med.

Vi er klar med de første bets til slutrunden, som vi naturligvis kommer til at dække massivt i den kommende tid, hvor spilforslagene løbende vil finde vej til tipsbladet.dk, hvor et hav af optakter og stærke VM-vinkler også bliver en del af det daglige indhold.

Tilbage til spillene - for hvorfor ikke allerede nu begynde at stille skarpt på nogle af de spil, der i den grad er interessante og som meget vel kan ende med at blive skåret i odds-størrelsen:

Velkommen til spilforslag til VM:

Tyskland får en bedre placering end England
1,60 @unibet

England slog Tyskland i VM-finalen i 1966. Siden da har Tyskland deltaget i samtlige VM-slutrunder – og har her opnået en højere slutplacering end England ved de ni, hvor briterne også har deltaget.

Siden 1966 har England deltaget ved ni VM-slutrunder, hvor fire kvartfinalepladser (1986, 2002, 2006 og 2014) er de pæneste slutplaceringer. Tyskland har deltaget ved samtlige slutrunder siden 1966 med tre guldmedaljer, tre sølvmedaljer og tre bronzemedaljer til følge, mens de tre øvrige år har budt på anden gruppespilsfase (1978) og kvartfinale (1994 og 1998) som exitpoint for de hvidklædte.

Tyskland møder aktuelt op til slutrunden som nummer 1 på FIFA’s verdensrangliste og den største favorit til at vinde turneringen sammen med Brasilien. Alt andet end en semifinaleplads vil være en gedigen skuffelse, mens englænderne vil overraske, hvis holdet kommer videre fra 1/8-finalerne.

Set i det lys ligner odds 1,60 på, at Tyskland kommer længere end England faktisk et ganske driftssikkert odds med både historik og aktualitet på sin side.

Dansk VM-topscorer, Nicolai Jørgensen:
5,50@Danske Spil

Nicolai Jørgensen møder op til VM-slutrunden med selvtilliden helt i top efter en målrig afslutning på sæsonen, hvor angriberen blandt andet scorede det første mål i 3-0-sejren over AZ i pokalfinalen.

Totalen for sæsonen er dermed 13 mål i 32 kampe.

Nedturen i starten af året er for længst glemt, og med sine 190 centimeter ligner Jørgensen en nøglespiller i åbningskampen mod Peru, der formodes at være Danmark underlegne på dødbolde.

Feyenoord-forwarden har scoret otte gange på landsholdet, hvor han har spillet 20 kampe fra start og ni som indskiftningsspiller. Det er godkendt uden at være prangende, og vi tror, det endelige gennembrud venter i Rusland, hvorfor anbefalingen bliver at spille på Nicolai Jørgensen som dansk VM-topscorer til odds 5,50

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.