2017-10-06 09:26
Foto: Getty Images

Vi er klar med yderligere to spilforslag til aftenens VM-kvalifikationskampe

Fredag kl. 20.45
Irland – Moldavien

1 & under 2,5 mål
2,70 @ bwin

Irland slog Moldavien med 3-1 på udebane for et år siden, men efterfølgende har de grønne øboere blot scoret tre gange i fem VM-kvalifikationskampe. Og de manglende mål har nu udviklet sig til et resultatmæssigt problem, som sætter holdet under pres før dette opgør.

Lad os være ærlige: Moldavien er ingen skræmmende modstander. Holdet indtager en 156.-plads på verdensranglisten under lande som Tahiti, Maldiverne og Salomonøerne, og i denne VM-kvalifikationen har høsten været på to point efter et par uafgjort resultater mod Georgien.

Men Moldavien er i det mindste styret uden om deciderede massakrer i møderne med Wales, Serbien og Irland. Det kan selvfølgelig nå at ske i fredagens kamp, men for Irland er de tre point trods alt vigtigere end at vinde kampen stort. Mandag venter nemlig en finale om VM-deltagelsen mod Wales, som alle overskydende kræfter utvivlsomt skal spares til. bwin giver odds 1,87 på, at Irland vinder kampen med enten 1-0, 2-0 eller 3-0, men her skærer vi det sidste resultat fra i jagten på et højere odds ud fra en tanke om, at Irland ikke er i form til at levere andet end pligtsejren.

Fredag kl. 20.45
Østrig – Serbien

2
2,05 @ bwin

Serbien står fortsat med alle trumfer på hånden i Gruppe D, hvor Wales og Irland dog jagter førerholdet så intensivt, at intet endnu er sikkert.

Sikkert er det dog, at Østrig har udspillet sin rolle i forhold til at kvalificere sig til sommerens VM-slutrunde, hvilket reelt skete for et år siden, da tre kampe mod Serbien, Wales og Irland blot kastede et point af sig. Siden da har Østrig blot formået at besejre Moldavien, og selv Georgien slap fra Ernst-Happel-Stadion i Wien med point i den seneste kamp i september.

En skuffende udvikling for et hold, som alene i løbet af 2017 er dumpet fra 31.- til 57.-pladsen på FIFA’s officielle verdensrangliste. I samme periode er Serbien accelereret fra 45.- til 32.-pladsen, og det skyldes selvfølgelig primært en VM-kvalifikation, hvor holdet endnu ikke har tabt.

Tre uafgjorte resultater pletter perfektionen, men på udebane har Serbien været næsten nådesløse og blot tilladt Wales at stjæle point i sidste novembers 1-1-affære.

Det betyder, at en sejr over Østrig endegyldigt vil sende Serbien til VM. Og med tanke på hjemmeholdets pauvre form og gæsternes motiverende gulerod, virker odds 2,05 på en udesejr her som et ganske velbetalt spil.