• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag: Yussuf scorer mod hullede irere

Spilforslag: Yussuf scorer mod hullede irere
Foto: Jan Rønbøg / Getty Images

Fem mål i de sidste syv kampe gør Yussuf Poulsen til Danmarks farligste våben i offensiven.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 20.45
Irland - Danmark
Yussuf Poulsen scorer
4,90 @ Unibet

Danmark er uden Christian Eriksen, og det lægger selvsagt et større pres på de øvrige offensivspillere i truppen. En af disse er Yussuf Poulsen, som skal forsøge at overføre den nuværende succes i RB Leipzig til det danske landshold.

Med fem scoringer i de seneste tre ugers syv klubkampe er Poulsen nemlig landsholdets mest formstærke offensivspiller, hvis det afgørende parameter er mål. Og netop mål lukker lørdagens modstander ofte ind. 2-0-sejren over Moldova i oktober sidste år er således den eneste hjemmekamp, hvor Irland har holdt målet rent i løbet af det sidste halvandet års tid.

Danmark har ikke tabt i en eneste af de sidste 20 kampe, hvis amatørernes indsats imod Slovakiet fraregnes. Irland lider stadig under uroen omkring assistenttræner Roy Keane og må desuden undvære Robbie Brady, Stephen Ward og Jonathan Walters foruden anfører Seamus Coleman.

Det skaber gode forudsætninger for danske mål – og ingen er lige nu mere oplagt til at score dem end 24-årige Poulsen, som giver fornemme odds 4,90 hos Unibet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus