2017-01-09 11:40
Foto: Getty Images

Leeds United, der slås for oprykning til Premier League kommer på grund af et presset kampprogram til at spare spillere ude mod et formstærkt hold fra Cambridge.

Spiltop 20.45
Cambridge United - Leeds United (asian +0,5) 1
Odds 1,94 hos Unibet

Cambridge United frister en tilværelse i som nummer ni i League 2, hvilket naturligvis på papiret gør dem til "underhunde" mod Leeds, der i øjeblikket ligger til playoff om oprykning til Premier League. 
Da der i september var spillet ni runder i League 2 var det med Cambridge i bunden af rækken med bare seks point. Men siden har holdet rejst sig og er i forrygende form med kun tre nederlag i de seneste 16 kampe. De seneste syv kampe er Cambridge ubesejret og har vundet de seks og har formået at score mindst et mål i de seneste ni ligakampe.
I den seneste runde af FA Cup blev Coventry fra League 1 sendt ud efter en klar 4-0-sejr. 

Leeds har naturligvis et ønske om at vinde kampen mandag aften, men fokus er uden tvivl på ligaen, hvor det fortættede juleprogram med fire kampe på 15 dage resulterede i 10 rare point, der holder klubben der, hvor det er rigtigt sjovt.

Leeds ligger på en playoff-plads som nummer fem og har ikke underligt masser af fokus på at jagte den pengeregn en oprykning til Premier League kaster af sig. Leeds har allerede kamp i ligaen igen fredag aften, hvor en direkte konkurrent, Derby County, kommer på besøg. Leeds-manager Gary Monk har offentligt brokket sig over programlægningen og lægger ikke skjul på, at han kommer til at spare spillere mandag aften.

- Hvis man ser det i et større perspektiv, mener jeg, det er håbløst, at vi skal spille mandag og fredag. Det handler om at balancere tingene. Vi vil gerne vinde kampen, men det handler også om at udnytte truppen korrekt, lyder det fra Gary Monk. 

Leeds sparer spillere, hvilket øger muligheden for et formstærkt hjemmehold til at skyde endnu et hold fra en højere liga ud af turneringen. 

Spil bettet hos Unibet til odds 1,94