Spil Tipsbladet.dk

Unibet indgår aftale med HB Køge og Lyngby

Unibet indgår aftale med HB Køge og Lyngby
Illustration

Først var der FC Midtjylland og FC København, og nu har Unibet udvidet samarbejdet med to klubber fra 1. division

Af Tipsbladet.dk

- Unibet er fokuseret på at være en engageret spiludbyder i Danmark, så vi glæder os over at kunne præsentere dette samarbejde med to klubber, der er dybt engagerede i deres lokalområder, siger Brand Activation Manager hos Unibet, Stefan Pflug.

- Lyngby Boldklub er en traditionsrig klub, der vækker genkendelse hos rigtig mange fodboldfans og HB Køge er en driftig fodboldklub, der tager sin position i dansk fodbold seriøst. Samarbejdet begge steder er bygget op omkring en fælles vision om at drive værdi til klubbernes fans, og med aftalerne cementerer Unibet vores dybe engagement i dansk fodbold.

Peter Frank, administrerende direktør i HB Køge, udtaler:
- I HB Køge er vi stolte over at have indgået denne aftale der gør Unibet til eksklusiv Betting Partner. Unibets brand er stort, de er en særdeles anerkendt spiludbyder på både det danske og internationale marked og vi ser store perspektiver i samarbejdet.

- Unibet er en af de mest synlige og aktive spiludbydere i landet, og vi er stolte over at præsentere Unibet som vores nye officielle betting partner og topsponsor. At en virksomhed af Unibets størrelse indgår et partnerskab med Lyngby Boldklub skaber stolthed og understreger, at vi i den grad er på rette vej, fortæller Brian Lemmeke, administrerende direktør i Lyngby Boldklub.

Parterne har valgt at bevare sponsoraternes størrelse som fortroligt.