• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Travspil Torsten Kjems Hansen
Sponsoreret artikel

Galop: Tre vinderspil til lørdagens løb i Klampenborg

Galop: Tre vinderspil til lørdagens løb i Klampenborg
Foto: Burt Seeger

Tipsekspert Jesper Elbæk giver her sine spilanbefalinger til lørdagens løb i Klampenborg. Elbæk er egentlig travmand, men har efterhånden lært sig galoppen også. Løbsdagen på Klampenborg kan følges LIVE på derby25.dk samt fasttrackracing.dk fra kl. 12.25.

Af Torsten Kjems Hansen

Lørdag kl. 12.45
1. løb: 1 Fast Companion
Spilanbefaling: Vinder & Plads
Spil med på derby25.dk

Langt løb over 2800 meter bør være guf for 1 Fast Companion, som senest vandt let over 2400m. Starter stadig med et lavt tal, og har givetvis mange sejre til gode.  

Trænes af Klampenborg-træner Brian Wilson, som har haft en flot sæson med 21 sejre, hvilket er noget bedre end 2019 (14) og 2018 (9) og rides af Oliver Wilson, som også har haft en kanonsæson med 60 sejre og 50 andenpladser som rytter og 5,4 mio. kr. i indredne præmiekroner.

Fast Companion står med en fjerdeplads over dagens distance i forrige start, men det var altså Norsk St. Leger, så det skal den ikke undskylde for. Vi anbefaler Vinder & Plads på 1

Fast Companion, og minder om, at der kun er gevinst til de to første heste over mål i Plads-spillet, når der kun er startmeldt seks heste eller færre i løbet.

-----

Lørdag kl. 13.35
3. løb:
3 Palm Springs
Spilanbefaling: Vinder
Spil med på derby25.dk

Det er fem uger siden, at 3 Palm Springs har startet, men den svensktrænede hest har vundet to gange i tre forsøg, og den sidste start gav en andenplads i Dansk Kriterium bag My Jamil. Afsluttede som lyn og torden ved dén lejlighed, og vil sikkert have gavn af, at distancen nu er en tand længere.

Kommer til start med feltets højeste formtal, og er en stærk krabat. Rytteren Jacob Johansen har haft den bedste sæson i mange år med 26 sejre, og har dermed taget gruelig revanche for sidste års ”sølle” 9 sejre.

Også Palm Springs svenske træner Nina Lindberg Lensvik har haft en glimrende sæson med 21 trænersejre og en indtjening på 1,5 mio. s.kr. mod 15 sejre og 900.000 s.kr. i fjor.

Jeg tror, at Palm Springs runder alle rundt opløbssvinget og ned gennem Klampenborgs lange opløb, og anbefaler at spille vinder på hesten. 

-----

Lørdag kl. 14.50
6. løb:
3 Gold Tyranny
Spilanbefaling: Vinder
Spil med på derby25.dk

Vi tipper 3 Gold Tyranny som vinder, selv om distancen nok er lige til den korte side for den råstærke Zoffany-søn, som har Jacob Johansen i sadlen.

Har et meget højt formtal på 94, og trænes i Sverige af navnkundige Lennart Reuterschiöld Junior, som har haft en rigtig fin sæson i 2020 med knap 8,5 mio. s.kr. indredet til hesteejerne. Der er stadig et stykke op til rekordsæsonen 2017 med 11,5 mio. s.kr., men Reuterschiöld Jr. er absolut en af Sverige allerbedste trænere.

Gold Tyranny var senest anden i Skånska Fältrittklubbens Jubileumslöpning i Malmø, og senest den startede på Klampenborg, så var den tredje til Suspicious Mind og Master Bloom i Scandinavian Open Championship. Gold Tyranny er 10 kilo bedre stillet end de nærmeste, og bør normalt vinde dette løb uden problemer! Spil Tvilling/Komb med 9 Monte Carlo, hvis der bliver blød bane.

Sådan spiller du på heste

---------------------------

Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus