• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Travspil Jesper Elbæk
Sponsoreret artikel

Spilforslag trav: Masser at holde øje med i Aarhus!

Spilforslag trav: Masser at holde øje med i Aarhus!
Foto: Getty Images

Travekspert Jesper Elbæk giver her sine spilanbefalinger til fredagens løb i Aarhus. Elbæk foreslår hele fire Vinderspil på samme kusk! Løbsdagen kan følges LIVE på derby25.dk samt fasttrackracing.dk fra kl. 15.25.

Af Jesper Elbæk

Fredag kl. 16.07
2. løb: 3 Leading Tile
Spilanbefaling: Vinder
Spil med på derby25.dk

Aarhus-træner Michael Lønborg er i gang med sin bedste sæson siden hjemkomsten til Danmark for efterhånden en del år siden. Som kusk er det allerede blevet til 34 sejre mod 23 sidste år og 15 året før dét – og der er ti uger tilbage af 2020.

Fredag eftermiddag på hjemmebanen i Aarhus har Michael Lønborg mange gode chancer i løbene, og en af de bedste er med 3 Leading Tile i 2. løb. Denne hest har allerede vundet ti gange i år, og hele ni af sejrene er taget i Aarhus, hvor man – som den eneste bane i landet – kører højre rundt.

Leading Tile er rigtig hurtig fra start, men der er der altså også flere af konkurrenterne der er, f.eks. 2 C You Again og 4 Tiger Hill Diamant. Men respekten for Leading Tile bør være tilpas stor til at den får et godt/let løb, og formen er i zenit, idet den løb ny rekord så sent som 4. oktober.  

-----

Fredag kl. 16.25
3. løb:
6 Encru Cloc
Spilanbefaling: Vinder
Spil med på derby25.dk

Det er ikke hver dag jeg anbefaler at spille på en hest, som galopperer så ofte som Encru Cloc gør. Faktisk har Encru Cloc kun gået fejlfrit en enkelt gang, selv om man tæller prøveløbene med. Og der vandt den ikke engang!

Karrierens eneste start kom i seneste start, hvor Encru Cloc vandt selv om den galopperede fra start. Ikke nogen stor galop, men det kostede naturligvis en god position. Encru Cloc blev forceret frem til dødens med en omgang til mål, og overtog kort derefter spidsen.

Vandt uden problemer overhovedet med masser af kræfter sparet, og kapaciteten i hesten er kæmpestor. Det så man også 4. september, da Encru Cloc trods to store galopper alligevel var anden i mål, men var diskvalificeret. Jeg tror den vinder sikkert her i glat udgave.

-----
Fredag kl. 16.43
4. løb:
7 Beachglade
Spilanbefaling: Vinder
Spil med på derby25.dk

Beachglade bliver min favorit i en utrolig åben afdeling. Havde Andover Andover-hoppen haft startspor 1-5, så havde den været et blankbud, men nu er Michael Lønborgs hest havnet yderst på vingen, og så bliver jeg lidt mere urolig.

Beachglade vandt sine to første starter for Lønborg Junior, men har så haft lidt ”racing unluck” de seneste to gange. Først i Aarhus 16. august, hvor Beachglade var med i noget sammenkørsel/karambolage ind mod første sving, og senest på Lunden, hvor den var ude i en hård åbning for at tage spids, og sidenhen ikke kunne svare mere meriterede konkurrenter ind på lige bane.

Det skal hun ikke undskylde for, og hvis Michael Lønborg får Beachglade hest til føring uden for megen kamp, så har den absolut stor vinderchance. 1 Eddie er ny i træning hos Aalborg-træner Flemming Jensen, og er værst imod.

-----

Fredag kl. 17.19
6. løb:
10 Rothschild
Spilanbefaling: Vinder & Plads
Spil med på derby25.dk

Rothschild er en ny hest i Michael Lønborgs varetægt, og det skal altså bemærkes, at der står Muscle Hill som far på denne hest. Det er ikke lig med statsgaranti for, at afkommet tjener en million, men det er bedre end hvis der stod ”Søren Mælkemand”, og Rothschild er en god hest.

Fik senest et løb langt nede i feltet undervejs, og sad lidt fast i opløbet. Det skal bemærkes, at det er første start i Danmark for denne fine hest.

Rothschild har kun vundet en enkelt gang i sine hidtidige 30 karrierestarter, men har altså gået 1.12-tider i både autostart og voltestart. Nu er det lang distance 2300m autostart og startspor i anden række, men hvis konkurrenterne kører for stærkt undervejs, så kommer Rothschild til slut! 

Sådan spiller du på heste 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus