• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Travspil Vagn Honum
Sponsoreret artikel

Trav: Sejrshest skal tilbage på vindersporet

Trav: Sejrshest skal tilbage på vindersporet
Foto: Ditte Hesselborg

Her får du travekspert Vagn Honums spilanbefalinger til mandagens løb på Racing Arena Aalborg. Løbsdagen kan følges LIVE på derby25.dk samt fasttrackracing.dk fra kl. 16.40.

Af Vagn Honum

Mandag kl. 17.18
2. løb: 8 Draco
Spilanbefaling: Vinder
Spil med på derby25.dk 

Er der en hest, man normalt forbinder med vinderchance, er det sejrshesten 8 Draco, der dog ikke har vundet i de seneste to starter. Til gengæld har den jo 11 sejre i de 15 forudgående starter.

På Derbydagen galopperede den kort bag startvognen inden de for alvor var kommet af sted, og den fristede en tilværelse bagerst i feltet undervejs. Afslutningen var af bedste mærke bag Darlington, og sidst havde man så spændt buen, og havde sendt den til V75-løb i Sverige. Her fik den et løb bagerst i feltet, og selvom den ikke fik med afgørelsen at gøre den dag, gik den faktisk et godt løb.

Nu er hesten tilbage i normal Aalborg-klasse, og kun Bad Boy fra anden række har løbet i højere klasse. Jeg tror, at Draco kan vende tilbage til vinderpladsen, hvis den bare får et nogenlunde løb, og anbefaler derfor vinderspil på hesten.
-----
Mandag kl. 18.16
5. løb: 1 Encru Cloc
Spilanbefaling: Vinder
Spil med på derby25.dk

Travtræner Michael Lønborg har i den 4-årige 1 Encru Cloc en hest, som kommer til at tjene gode penge i de kommende måneder. Han har været lidt grov som unghest, men har nu vokset færdigt, og det har været utur at den ikke har vundet en af sine første starter.

Nu går den fortsat ud i begynderklassen fra et godt startspor, og undgår den nogen former for uheld her, vinder den karrierens første sejr.

Den er i min optik et oplagt blankbud i V5-spillet, og jeg vil også anbefale hesten til vinderspillerne.

Du kan finde flere spilinformationer på https://www.fasttrackracing.dk/

Sådan spiller du på heste

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus