• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Travspil Vagn Honum
Sponsoreret artikel

Trav: Talent ligner en sikker vinder

Trav: Talent ligner en sikker vinder
Foto: Flemming Andersen

Her får du travekspert Vagn Honums spilanbefalinger til søndagens løb på Fyens Væddeløbsbane. Løbsdagen kan følges LIVE på derby25.dk samt fasttrackracing.dk fra kl. 10.40.

Af Vagn Honum

Søndag kl. 13.00
7. løb: 9 First In Line E P
Spilanbefaling: Vinder
Spil med på derby25.dk 

Travtræner Bo Westergaard driver Danmarks største stald antalsmæssigt, og han har flere velafstammede heste i sin varetægt. En af disse er den talentfulde 9 First In Line E P i 7. løb.

Hesten gik et fint løb i sin debut i Skive, hvor den fik fronten under kamp imod første sving, og herefter fik den hårdt tryk hele den sidste omgang af et andet talent i Michael Lønborgs Encru Cloc. De to heste  afsluttede den sidste kilometer i topfart for klassen.

First In Line E P måtte modvilligt lade rygkørte Futteflagfis passere på de absolut sidste meter, men hesten faldt med flaget i top. Bo Westergaard er ganske optimistisk med debuten på afstand, og ser hesten som hans bedste chance på dagen.

Jeg anbefaler derfor vinderspil på hesten.
-----
Fredag kl. 17.10
11. løb: 2 Vamos Lavec
Spilanbefaling: Vinder
Spil med på derby25.dk 

I det afsluttende løb ud af 11 programsatte løb denne søndag har jeg fundet en vinder frem til jer fra gemmerne. Efter lang pause startede 2 Vamos Lavec en enkelt gang i august, og der sad den inde bagved de andre med alle kræfter sparet.

Nu starter den i SU-løb og har fået et kanontilbud fra spids. Hesten har altid været allerbedst i fronten af sine løb, og jeg tror det kommer til at gjalde ud over højtalerne, når de løber over mål med den velkendte salut ”Spids og slut”.

Jeg tøver ikke med at anbefale vinderspil på hesten.

Du kan finde flere spilinformationer på https://www.fasttrackracing.dk/

Sådan spiller du på heste

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus