• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Travspil Vagn Honum
Sponsoreret artikel

Travekspert anbefaler spil på træner i topform

Travekspert anbefaler spil på træner i topform
Foto: Burt Seeger

Her får du travekspert Vagn Honums spilanbefalinger til fredagens løb på Charlottenlund Travbane. Løbsdagen kan følges LIVE på derby25.dk samt fasttrackracing.dk fra kl. 15.25.

Af Vagn Honum

Fredag kl. 17.01
5. løb: 7 Diadem
Spilanbefaling: Vinder og plads
Spil med på derby25.dk

Der har været skrevet og fortalt meget om travtræner Rene Jonassens succes i indeværende sæson, og det virker som om, at hele stalden rider med på denne herlige bølge.

Den blåklædte Lunden-træner har i hoppen 7 Diadem en hest, der lever en del på sin styrke. Hun er allerbedst, hvis de andre kører lidt om positionerne undervejs, og den så kan komme nede bagfra i en god ryg og sætte sit eget angreb ind, når der mangler 300-400 meter af løbet.

I hendes seneste start sad hun for længe fast til at nå noget, og det er det, der kan ske, når hestene skal køres på den måde. Her i et forholdsvis lille felt er der næsten ingen dårlige positioner for Diadem, og da formen ser ud til at være intakt, kan den runde alle i opløbet.

Jeg anbefaler derfor, at du deler dit indskud op i lige store dele i henholdsvis vinder- og pladsspillet.
-----
Fredag kl. 17.55
8. løb: 1 F The Big New
Spilanbefaling: Vinder
Spil med på derby25.dk

Ved hestens to første starter i karieren har spillerne haft stor tillid til 1 F The Big New. Første gang blev den speedbesejret af Fleksnes, der nu har tre sejre i træk, og sidst på Falster var det førende Flik Flak Gry, som den ikke kunne nå trods et ellers ihærdigt forsøg.

Nu melder træner Steen Juul om klar forbedring i træningen på hoppen, som er lillesøster til en af Danmarks bedste sprintere, Tycoon Conway Hall.

I dette opgør har F The Big New fået et perfekt inderspor, og er hun så klar, som træneren melder om, kan den føre fra start til mål. Derfor er min anbefaling at spille vinder på hesten.

Du kan finde flere spilinformationer på https://www.fasttrackracing.dk/

Sådan spiller du på heste

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020