• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Travspil Vagn Honum
Sponsoreret artikel

Travekspert peger på sikker vinder på Skive Travbane

Travekspert peger på sikker vinder på Skive Travbane
Foto: Flemming Andersen

Her får du travekspert Vagn Honums spilanbefalinger til mandagens løb på Skive Trav. Løbsdagen kan følges LIVE på derby25.dk samt fasttrackracing.dk fra kl. 16.40.

Af Vagn Honum

Mandag kl. 17.00
1. løb: 5 Fidusen Kåsgård
Spilanbefaling: Vinder
Spil med på derby25.dk 

Flemming Jensens heste går som toget for tiden, og han var helt outstanding, sidst han gæstede Skive-banen med fem sejre i fem starter fra stalden.

Denne løbsdag starter han 5 Fidusen Kåsgård i 1. løb. En hest, som han kun har kørt en gang selv i løb. Det var til gengæld også den dag, den har gået bedst ved at besætte andenpladsen bag Funny Money i seneste start.

Fra start tabte hesten terræn ind igennem første sving, og var langt efter førerhesten en overgang. Den gik allerbedst på langsiderne, hvor hesten tog mange længder på flere af konkurrenterne, men den havde synlige svaghedstegn i svingene.

Nu kommer hesten så tilbage efter en lille løbspause på fem uger, og ikke at det er unormalt for Flemming Jensens heste, men det giver også en tidsfrist til en behandling i bentøjet, hvis det har været tilfældet.

Jeg forventer at hesten kommer i bedre skik denne gang, og så er jeg ret sikker på, at den kan vinde sit første løb i karrieren.

Mandag kl. 17.54
4. løb:
8 E Norway Is My Way
Spilanbefaling: Vinder
Spil med på derby25.d

En hest med en klart dunkel resultatrække er 8 E Norway Is My Way i 4. løb. Hun har meget bedre form end resultaterne fortæller, og de sidste to gange har den galopperet dumt og umotiveret på Aalborg-banen ind i første sving og efterfølgende haft stort terræntab. Hun løb stærkt efter fejlen sidst og op til feltet, og andre normale heste i denne klasse ville have været trætte i sidste sving.

E Norway Is My Way var dog ikke det mindste træt trods 15-fart lang tid i løbet, og den endte faktisk med at sidde lidt fast i slutfasen af opløbet. Nu har den ydersporet bag startbilen, og får Birger Jørgensen kørt hoppen fejlfrit, står den godt i løbet.

På baggrund af de seneste præstationer er den jo mest en outsider, men den har en vinderchance på en dag, hvor alt flasker sig trods det yderste startspor, som jeg nærmest anser er et lille plus. Her har den nemlig knap så megen uro omkring sig direkte fra start, hvor den kun har heste på den indvendige side op mod startbilen. Jeg anbefaler både vinder- og pladsspil på hesten.

Du kan finde flere spilinformationer på https://www.fasttrackracing.dk/

Sådan spiller du på heste 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020