18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Live Stream Sport og Fodbold

Er du på jagt efter gratis live streaming eller prøver du at finde ud af, hvem der streamer netop den sports event du gerne vil se?

Læs med i vores streaming guide og bliv klogere på gratis sport live stream og udbydere af betalt live stream til fodbold, tennis og cykling.

Vi har også lavet en liste over bookmakere med live stream, hvor du kan se sport, så længe du har en konto.

Brug nedenstående links, til at navigere til den sport eller sektion, der har din interesse:

Live stream sport og fodbold

Bookmakere med live stream

Før vi gennemgår live stream tjenester der kræver betaling, viser vi dig en liste over bookmakere med live stream.

Det er lidt forskelligt fra bookmaker til bookmaker, hvad kravene er for, at man kan få lov til at bruge deres live stream.

Hos nogle skal man blot have en håndøre liggende på kontoen, så er man good to go.

Andre kræver faktisk noget så drastisk som, at man har et aktivt spil kørende på den respektive kamp.

Og der er også forskelle på udvalget. Bookmakere er begyndt at købe ekstremt dyre rettigheder for at gøre deres side til et bedre produkt for kunderne. Hos mange bookmakere kan du se temmeligt stærke ligaer som Serie A, Bundesliga og franske Ligue 1.

Vil du se Premier league live stream eller Superliga live stream, kræver det dog som oftest at du er villig til at betale Viaplay eller andre for deres produkt.
Her en liste over danske bookmakere med live stream. Tryk på linket for at komme til den enkelte bookmaker.

Live stream hos bet365

Bet365 er jo en af mastodonterne indenfor bookmakere med dansk licens. Det viser sig i sin tydelighed, når man begynder at sammenligne, hvad de har at tilbyde mod nogle af deres konkurrenter.

Det gælder også, når det kommer til live stream af fodbold, hvor de har et hav af muligheder. Og det kan virkelig ikke understreges nok, hvor meget sport man kan se hos bet365.

I skrivende stund er der over 50 forskellige sportsbegivenheder, der bliver vist i løbet af samme dag. Det er alt fra Champions League, La Liga og Serie A til alverdens tenniskampe.

Tilgængeligheden af events på bet365 livestream er afhængigt af det land du bor i. Du skal også have penge på din bet365 konto, eller have spillet indenfor de sidste 24 timer for at kunne se bet365 livestream.

Live stream hos Unibet

Med Unibets BetStream Live kan du gratis streame et væld af begivenheder inden for forskellige sportsgrene og ligaer.

Det gælder blandt andet fodbold, basketball, hockey, tennis, håndbold og mange flere, hvor de selvfølgelig har alle de store turneringer med.

Man kan give sig i kast med La Liga, Bundesligaen, NBA og NHL. De tilbyder også de store Grand Slam-turneringer i tennis og noget af verdens bedste e-sports turneringer.

Det, der gør Unibet særlige, er, at de faktisk også flere gange har livekommentatore med, når de streamer fra de største begivenheder i verden.
Hos Unibet skal man blot have penge på sin konto, så har man adgang til at live stream fodbold, alt det man vil uden nogle omkostninger.

Unibet live stream

Fodbold live stream

Man kan jo heller ikke tale om at live stream fodbold uden at komme ind på mastodonterne på det danske marked.

Selvom Viaplays årsopgørelse bløder rødt, så er det altså også ens egen konto, der skal bløde lidt for at stoppe deres.

Man kan i dag få adgang til Premier League, Champions League, Superligaen og meget andet, hvis man har abonnement hos Viaplay.

Det er den klart mest populære løsning hos fodboldentusiaster i Danmark. Der findes selvfølgelig også den gruppe af mennesker, der er mest til flow tv, hvor Viaplays kanaler som TV3 (+, Sport og Max) også giver live fodbold i tv.

TV2 er dog også begyndt at blande sig gevaldigt i det rettighedsvirvar, som Discovery i forvejen har gjort til en rodet landhandel.

Man skal derfor være en del af den meget strukturerede del af samfundet, hvis man skal samle en vennegruppe om at fordele streamingtjenesterne mellem sig.

Live fodbold tv

Når man skal live stream fodbold i tv, så kan det godt være noget af en jungle at finde ud af, hvem det egentlig er, der har rettighederne til diverse turneringer.

Derfor har vi lavet et lille skema, hvor man kan følge med i, hvem der hvert fald sender de tre mest populære nationale turneringer i Danmark.

Liga TV kanaler
Superligaen TV3+, TV3 Sport, Canal 9 og 6’eren
Premier League TV3+, TV3 Sport og TV3 Max
La Liga TV2 Sport og TV2 Sport X

Live stream Premier League

Premier League har længe været den største globale tiltrækningskraft indenfor fodbold.

Det er verdens bedste og hårdeste liga, hvor samtlige hold tjener tv-penge på niveau med de europæiske mastodonter som FC Barcelona, Real Madrid og Bayern München.

TV-pengene kommer ikke af sig selv. De kommer med den popularitet, der er blev skabt omkring den bedste engelske liga over de sidste tredive år.

Vi har forsøgt at skabe det store overblik herunder, så man ikke skal lede længe, før man igen kan få bolden til at rulle over skærmen.

Vi vil i listen først og fremmest kigge på de klassiske streamingtjenester.

Her kan du live stream Premier League

 • Viaplay (Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Holland og Baltikum)
 • YouSee TV (Danmark)
 • Amazon Prime Video (England)
 • SkySports (Tyskland og Italien)
 • NBC/Peacock (USA)
 • DAZN (Spanien)
 • Canal+ (Frankrig)
 • FuboTV (Canada)
 • Optus Sport (Australien)

Premier League i TV

 • TV3
 • TV3 Sport
 • TV3 Max

Superliga live stream 2024

Nedenfor, viser vi dig de forskellige muligheder du har for at se Superliga live stream. Der er nemlig flere forskellige måder at gøre det på.

Superliga i TV - disse kanaler viser Superliga fodbold

Er man ikke typen, der er hoppet med på streamingbølgen endnu, så kan man selvfølgelig også fange Superliga-kampe i det gode gamle flow-tw.

Det skal pointeres, at nedenstående liste gælder for det resterende af 2023/24-sæsonen. Alt, man skal være opmærksom på, er dog, at man fra efter sommerferien 2024 også kan se Superliga på TV2 Sport og TV2 Sport X.

Her kan du se Superliga i TV

 • TV3+
 • TV3 Sport
 • 6’eren
 • Canal 9

Kampene, Viaplay har rettighederne til, bliver vist på TV3 og TV3 Sport, mens kampene, Discovery har, vises på 6’eren eller Canal 9.

Superliga live streamFoto: Alamy

Stream Superliga hos din bookmaker

Vil man ikke kaste sig ud i projekt OneFootball, så kan man faktisk bare logge ind på sin bookmakers app eller hjemmeside, hvor flere af dem også tilbyder live stream af Superligaen.

Det er altid vigtigt at undersøge, om den bookmaker, man kigger på, har rettighederne til de ligaer, man gerne vil følge med i.

For man skal nemlig indbetale penge til sin konto både hos bet365 og Unibet for at få lov til at gøre brug af deres Superliga live stream.

Det eneste minus ved at live stream Superliga hos sin bookmaker er, at de ikke giver dig muligheden for at lave full screen.

Det gør dog, at man altid kan følge med i, hvordan live oddsene udvikler sig - så kan velkomstbonussen jo komme i brug alligevel.

Bet365
Bonus kode: TIPS365
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden tips365 kan benyttes ved registrering, men ændrer ikke beløbet på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.*

Stream Superligaen fra din telefon eller tablet

Hvis man tit er på farten i weekenderne og sjældent har tid til at slynge sig ud på sofaen, så kan man selvfølgelig også bare tænde op for sin mobil eller tablet og lade bolden rulle.

Det kan man både som abonnent på Viaplay og Discovery, der hver især har en app på både Android- og iOS-enheder, hvor man nemt kan gå ind på deres live sport-afdeling og live stream Superliga.

Det er nu også især dem, der er på farten, der kan drage nytte af, at bookmakere også viser Superliga-kampe.

Man skal blot indsætte nogle penge på sin konto, og så kan man faktisk se alt det Superliga, man gerne vil - og det gælder i princippet for altid, men faktisk indtil at bookmakerne ikke længere gider betale penge for rettighederne.

Tennis live stream

Vi giver dig nedenfor det fulde overblik over, hvor man kan følge med i nogle af de største Grand Slam-, WTA- og ATP Tour Master 1000-turneringer.

Live stream de største tennis kampe og turneringer 2024

Det er ikke altid lige til, når man skal kamme internettet igennem for at finde et sted, hvor man kan se Holger Rune eller Caroline Wozniacki svinge ketsjeren i den næste store turnering.

Derfor har vi forsøgt at skabe det store overblik over, hvilke streamingtjenester man skal have for at sikre sig, at man kan følge med i, hvordan begivenhederne i tennisverdenen udvikler sig.

Hvis man leder efter den simple løsning, så kan man sagtens finde flere lovlige steder at live stream tennis i Danmark.

Rettighederne er dog fordelt mellem forskellige tjenester, så nogle gange kan det godt være nødvendigt at have abonnementer hos flere forskellige, hvis man vil følge med i samtlige turneringer.

I Danmark er det primært Discovery+ og TV2 Play, der har rettighederne til de største turneringer i tennisverden.

Det er så også her, man skal koble sig på, hvis man vil finde et French Open live stream.

Tennis live stream

Er man mere sæsonpræget tennisfan, der oftest kun følger med, når de spiller på de ikoniske græsbaner i det sydvestlige London i Wimbledon, så er man heldig.

Det er nemlig DR, der har rettighederne til den mest sagnomspundne turnering - og det betaler man jo gennem skatten i Danmark.

Græsset er dog ikke favoritunderlaget for Danmarks bedste tennisspiller Holger Rune, hvorfor man nok gerne også vil se, når han spiller på de hårde baner til US Open eller det ikoniske røde grus til Roland Garros også kaldet French Open.

Derudover er det selvfølgelig også muligt at finde udbydere af tennis live streams i udlandet, hvor man nok bliver nødt til at vælge en VPN, så man kan tilgå rettighedshavere i andre lande.

Det skal dog understreges, at man kan risikere at få bandlyst sin konto, hvis man benytter sig af en VPN, der kan spores.

Man kan også følge flere af de største turneringer hos sin udvalgte bookmaker.

De er ofte gode til at sørge for, man kan følge med i hvert fald Grand Slam-turneringerne, WTA-touren og ATP Tour Masters 1000.

Fordelen ved at vælge sin bookmaker som sin primære leverandør for tennis live stream er, at man for det første ikke binder sig til en betaling en gang om måneden for at beholde sit abonnement.

Streamingtjenester med tennis live stream

 • TV2 Play
 • Discovery+
 • DRTV

Bookmakere med tennis live stream

Danske streamingtjenester til tennis

Hvis man skal finde lovlige danske streams til de største turneringer, så er det primært to tjenester, der går igen.

Det er Discovery+ sportspakke og TV2 Plays Favorit+Sport-pakke. Vi har nedenfor samlet et skema, hvor man kan se, hvilke turneringer de hver især har rettighederne til.

Så kan man skræddersy sine abonnementer efter, hvilke turneringer man helst har lyst til at se. Og hvis man bare skal bede om en masse tennis, så er det jo heldigvis så såre simpelt, at man blot skal oprette en bruger begge steder.

Det kan dog uomtvisteligt komme til at trykke på tegnebogen, hvis man også er typen, der godt kan lide at se fodbold, film og serier ved diverse andre tjenester.
Så løber abonnementerne samlet set op over 1.000 kroner om måneden.

En enkelt undtagelse i forhold til de største tennisturneringer på kalenderen er nok den allerstørste - nemlig Wimbledon. Det er DR, der har sikret sig rettighederne indtil videre til og med Wimbledon i 2026.

Det dejlige, ved at DR har rettighederne, er, at man faktisk allerede betaler for at kunne se deres programmer, når man betaler licens.

Den betaling er for kort tid siden rykket over i Skats system. Så hvis man betaler skat i Danmark, så har man allerede adgang til at se Wimbledon på DRTV.

TV2 Play - Favorit+Sport - 189,-/219,- om måneden med/uden reklamer
Turneringer: ATP Tour og WTA Tour


Discovery+ Sport - 129,- om måneden
Turneringer: Australian Open, French Open, US Open og Davis Cup


DR - betalt over Skat
Turneringer: Wimbledon og Davis Cup

Ved ATP- og WTA-turneringerne er det også muligt at live stream dem direkte hos bet365.

Det kræver blot, at man har minimum 50 kroner på sin saldo, eller at man har sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Hvor kan jeg se Holger Rune og Wozniacki live stream?

De to største tennisdarlings i Danmarks historie er uden tvivl Holger Rune og Caroline Wozniacki.

Sidstnævnte havde egentlig lagt ketsjeren på hylden, men et overraskende comeback har nu skabt muligheden for, at danskere kan få lov til at se deres bedste spillere nogensinde på kvinde- og herresiden dyste sammen.

Dette scenarie blev til virkelighed i begyndelsen af marts måned, hvor Wozniacki og Rune spillede doubles sammen i Indian Wells-turneringen.

Den turnering kunne følges på TV2 Play.

Det kan derudover også godt betale sig at følge med i, hvordan rettighederne bliver fordelt, når Holger Rune og Caroline Wozniacki skal spille showkampe i Herning til juni 2024.

Live stream til andre store tennis turneringer

Vil man følge med i nogle af de andre tennisturneringer, kan man følge det hele på Discovery+, TV2 Play, DR eller hos sin bookmaker.

bet365 har turneringer, der strækker sig helt ned, hvor Grand Slam-turneringer blot er en famlende drøm for morgendagens tennisstjerne i Challenger-serien eller ITP-turneringerne.

Cykling live stream

Det kan godt være en rodebutik, når man skal finde ud af, hvor man kan følge med i de forskellige cykelløb, der foregår verden over.

Derfor har vi i denne guide forsøgt at gøre det simpelt. Så man kan danne sig det fulde overblik over, hvilke muligheder man har - alt efter hvilke løb, man gerne vil følge med i.

Hvis man leder efter den simple løsning, så kan man finde cykling live streams hos flere forskellige tjenester i Danmark.

Der er særligt nogle tjenester, der kommer til at gå igen - nemlig TV2 og Discovery.

De brillerer med deres saglige dækning af nogle af verdens største cykelløb. Hvis man vil være sikker på at kunne følge med i de tre ‘Grand Tours’, så er abonnementer hos Discovery+ og TV2 Play Sport nok.

Derudover er det ofte muligt at følge med i nogle af de store cykelløb gennem din bookmaker.

Unibet og bet365 er dygtige til at anskaffe sig rettighederne til særligt de tre ‘Grand Tours’ og de fire monumenter.

Det kræver blot, at man har en bruger med penge på saldoen, så kan man faktisk følge med i, hvordan cykelløbene udvikler sig.

Det er dog med det in mente, at man sjældent har kommentatorer, og det kan godt være udfordrende nogle gange.

Særligt hvis man ikke er lige så skarp som eksempelvis Dennis Ritter til at spotte rygnumre eller genkende Pogacar på det strittende hår ud af hjelmen.

cykling live stream

Danske streamingtjenester til cykling

Hvis man er fan af cykelløb, så får man nærmest alt, hvad man kan forlange, ved at skrive sig op til abonnementer hos TV2 Play og Discovery+. Der er nogle cykelløb, de deler, som Tour de France.

Ellers fordeler de oftest de største cykelløb i mellem sig.

Discovery+ inkl. sport - 129,- pr måned
Løb: Tour de France, Giro d’Italia, Paris-Roubaix, Flandern Rundt, Milan-Sanremo, Liege-Bastogne-Liege


TV2 Play (Favorit+Sport) - ink. reklamer: 189,-, uden reklamer 219,- pr måned
Løb: Tour de France, Vuelta a España, Paris-Roubaix, Flandern Rundt, Liege-Bastogne-Liege, VM og OL*

*DR har også rettighederne til OL i bane- og landevejscykling.

Tv stationer der viser cykling i Danmark

Hvis man mere er typen, der godt kan lide at følge med på god gammeldags klassisk flow-tv, så sørger rettighedshaverne også for at have noget til dig.

Man kan danne sig et overblik over, hvilket streamingtjenester, der har rettighederne til de forskellige cykelløb, og så kan vi fortælle, hvilke tv-kanaler man skal klikke ind på for at finde deres løb.

Hvis Discovery sidder på rettighederne, er det på enten 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 eller Eurosport 2, man kan finde begivenhederne udfolde sig i sit fjernsyn.

La Vuelta live stream

Vuelta a España, eller bare Spanien Rundt, er et af cykelsportens tre største etapeløb, der kategoriseres som Grand Tours. Det strækker sig over tre uger i august og september og tiltrækker sig ofte nogle af sportens største navne.

I 2023 var Jonas Vingegaard på startlisten, da han i en altdominerende holdpræstation fyldte podiet med sine to holdkammerater Sepp Kuss og Primoz Roglic, der sluttede henholdsvis på første- og tredjepladsen.

Når rytterne når til Madrid, har de tilbagelagt omkring 3.000 km af varieret terræn i gennem Spanien med både stejle bjergstigninger og hurtige nedkørsler på menuen.

Løbet har tæt på 90 år på bagen.

Hvis man vil følge med i dette års Spanien Rundt, så skal man tune ind på TV2’s frekvenser, hvor Dennis Ritter og Rolf Sørensen sidder klar til at male billeder, som rytterne giver farverne til.

Live stream Giro d'italia

Giro d’Italia er endnu et af cykelsportens Grand Tours. Det løber typisk af stablen i maj hvert år og strækker sig 3.000 km igennem smukt italiens landskab.

Italien har en stor tradition for bjerg- og temporyttere, hvilket Giroens rute også kendetegner, hvor der bliver klatret i Alperne og marineret lårmuskler igennem det kuperede italienske terræn.

Giro d’Italia er blevet afholdt i over 100 år, og det har også været med til at skabe myten om det sagnomspundne cykelløb i støvlelandet.

Hvis man vil følge det prestigefyldte felt gennem det italienske landskab, så skal man sørge for at have abonnement til Discovery+ eller have Eurosport-kanalerne som en del af sit TV-abonnement.

Man kan også være heldig at følge løbet udfolde sig hos sin bookmaker, men det er svært at gøre sig klog på inden få dage før løbet.

Live stream til cykel klassikerne

Hvis man vil live stream cykling, så er man nok også en ret stor fan af sporten, der handler om det smukke i at lide.

Og hvis der er noget i cykelsporten, der er synonym med at presse citronen for alle de safter og kræfter, den har, så er det de fire monumenter i klassikersæsonen.

Det hele bliver åbnet op af Milan-Sanremo, som man kan følge på Discoverys frekvenser.

Dernæst følger Flandern Rundt og Paris-Roubaix, der kan følges på både Discovery og TV2.

Sæsonen bliver til sidst sluttet af med over 250 km i det belgiske, hvor Liege-Bastogne-Liege løber af stablen. Det kan følges på TV2 og Discovery.

Klassikerne er næsten altid løb, man også kan følge hos sin bookmaker.

Live stream sport FAQ

Nedenfor giver vi dig svar på de vigtigste spørgsmål, når du skal streame sport og fodbold.

✅ Kan jeg live streame fodbold hos min bookmaker?

Ja, det kan du. Det kræver dog at du har en konto og som oftest kan se ligaer som Serie A og Bundesliga 1, mens det kræver betaling til en kendt streaming tjeneste at se for eksempel Premier League.

✅ Kan jeg live streame sport hos udenlandske streaming tjenester?

Ja. Det er faktisk ret billigt at streame sport hos udenlandske tjenester, mens det kræver en VPN for at tilgå disse.

✅ Hvad er den bedste streaming tjeneste til fodbold?

Viaplay serverer både Premier league, Superliga og Champions League, men det er også det dyreste abonnement på streaming markedet.

✅ Hvad er den bedste streaming tjeneste til cykling?

Både Discovery+ og TVplay er to glimrende streamingtjenester til cykling live stream. De dækker bredt og er samtidigt til at betale sig fra, med månedlige abonnementspriser på omkring de 130 - 200 kroner.

Så er du klar til at live streame sport

Vi håber at vi med denne guide, har givet dig indsigt i, hvordan du nemmest og billigst kan streame din favorit sport event.

Du kan se enormt mange mellemstore events hos de danske bookmakere, så længe du har en konto, mens de største ligaer og events kræver, at du må til lommen. Men det behøver ikke være så dyrt.

Både Discovery+ og TV sport er ikke specielt dyre, mens Viaplay, der har rettighederne til den engelske Premier League, er ret dyrt med en månedlig pris på 449 kroner pt. Du kan dog dele abonnementet med en anden IP adresse og dermed se Premier League, Superliga og Champions League for 225 kroner om måneden.