18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nye betting sider i Danmark 2024

Der er kommet mange nye spændende bookmakere til Danmark i løbet af 2023 og 2024. Vi giver dig overblikket og sammenligner de nye bookmakere, samt fortæller dig, hvilke bonusser du kan hente og hvilke fordele der er ved de nye betting sites. 

Se vores liste af nye bookmakere i Danmark

Det seneste år har vi blandt andet kunne byde velkommen tilbage til Expekt, Betsson, Marathonbet og SpreadEx, der alle har gjort sit indtog i vores egen lille andedam i Danmark - alle sammen ovenikøbet med fine bonusser til nye kunder.

Få 500 kr. freebet når du placerer et 500 kr. sportsbet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.
Få op til 1.000 kroner i velkomstbonus
Bonus gælder kun for nye Danske spillere. Min. +18 år. Min. indbetaling 100 DKK. Max bonus: 4 x 250 DKK. 1 x omsætningskrav. Eksempel: Indsæt og placer et 1000 DKK. væddemål og modtag 4 x 250 DKK. i gratis væddemål på sammenhængende dage (omsætning 1x 1000 DKK. = 1000 DKK.). Gælder for 90 dage. Min. odds 1.50. Generelle bonusvilkår gælder*
Op til 600 kroner i freebet
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder* | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under "mine tilbud" og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet.
100 % bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.
18+ | Mindst 100 kr. | 100% op til maksimum 500 kr. | Minimum odds 1.50 | Gennemspilskravet skal opfyldes inden for 60 dage | Spil ansvarligt | StopSpillet | ROFUS | Alle regler og vilkår*

Liste over nye betting sider i Danmark

Det har derfor været en begivenhedsrig seneste tid på det danske marked med en håndfuld nye bookmakere i Danmark. Danske kunder kan herudover se frem til en nært forestående åbning af både Campobet og Betano, der også har sikret sig dansk licens ved Spillemyndigheden. 

Det simplificerede overblik over hvem, der trådte ind på det danske marked over det seneste års tid, kan ses herunder:

I 2024 kommer Danmark - udover de fire nævnte også - også til at byde velkommen til Campobet og Betano, der er på opløbsstrækningen i deres forberedelser til at lancere deres danske side.

Nye bettingsider

Nye betting sider - er de konkurrencedygtige på sportsmarkeder

Hvis man overvejer at finde en ny bookmaker, eller man blot har set en velkomstbonus, man gerne vil have fingre i, så er det vigtigt at gøre en smule forarbejde, inden man opretter sig.

Det er altid en god idé at sætte sig til at sammenligne den nye bookmaker med nogle af de mere etablerede.

Vi forsøger også at gøre det mere overskueligt at lave disse sammenligninger, hvor man er nødt til at undersøge, om de er konkurrencedygtige i forhold til sportsmarkeder og odds.

Der er dog flere bookmakere i Danmark, der får deres odds og begivenheder fra samme distributører, men dem er der også mange af.

Så det kan godt betale sig at undersøge, hvem der kan levere det bedste produkt.

Generelle ting du kan gøre når du kigger på en ny bookmaker:

  1. Se om du kan lide layoutet - ser siden indbydende ud?
  2. Kan du nemt finde de sportsmarkeder du gerne vil spille på?
  3. Pørv at sammenlign 1,X,2 odds mellem etablerede bookmakere som bet365 eller Unibet og se om den nye bookmaker kan konkurrere.

Hvad kan en ny bookmaker kunne gøre for dig?

Det er kun godt, at der kommer så mange nye bookmakere til Danmark, fordi det gavner kunderne i Danmark.

Selvom man eventuelt allerede er forholdsvis loyal overfor en enkelt bookmaker er fordelen med nye bookmakere følgende.

Fordele ved nye betting sites
Konkurrencen på det danske bookmaker marked bliver skærpet.
Nye bookmakere kommer altid med en ny bookmaker bonus når de træder ind på et nyt marked
Den skærpede konkurrence tvinger ens oprindelige bookmaker til at lave nye bonusser og endda sætte bedre odds.

Kan de nye betting sider konkurrere på odds?

Ja, det kan de godt. Dermed ikke sagt at alle nye bookmakere i Danmark kommer og skubber nogen af tronen, men man ser ofte, at de ligger i det øverste lag.

Men der er specielt én af de nye bookmakere som udmærker sig på odds, nemlig Marathonbet. Marathonbet er ofte rigtigt godt med, hvis du sammenligner odds på portaler som for eksempel Oddsportal.com.

Nye Expekt 

Expekt er som tidligere nævnt en af de erfarne spillere i branchen, og det er heller ikke første gang, de er i Danmark.

Derfor kan man også forvente et spiludbud på niveau med de allerbedste, når man spiller hos Expekt.

Ved de største begivenheder med mest mediebevågenhed, kan man godt finde tilbagebetalingsprocenter, der ligger over 97%. Det er altså på niveau med de bedste på markedet.

Expekt er ejet af LeoVegas, som er en svensk spillevirksomhed. De er generelt enormt velanset på det nordiske bookmakermarked.

Marathonbet

Marathonbet skiller sig godt ud på flere punkter. De giver nye kunder mulighed for selv at bestemme hvilken af to forskellige bonusser, de man gerne vil have.

Derudover har de odds, der er så tæt på de bedste på markedet, man overhovedet kan komme.

Det kan muligvis have noget at gøre med, at de heller ikke har samme udvalg af nicheprægede sportsgrene og begivenheder, men mest af alt må man bare lette hatten for de fænomenale odds, man finder her.

Marathonbet er ejet af en cypriotisk virksomhed, der blev stiftet i 1997, hvor de siden da har været veletableret som spiludbyder.

Betsson

Nye betting sites

Betsson er også en af de bookmakere, der virker til at være kommet for at blive på det danske marked.

De har først og fremmest et imponerende udvalg af sportsgrene og især væddemål under diverse begivenheder.

Betsson live odds er også oppe, hvor man godt kan være bekendt - særligt på et marked med så mange konkurrenter.

Man kan dog stadig godt finde flere bookmakere, der især er bedre til at levere specials på live odds.

Betsson er ejet af Betsson Group, der er en særdeles anerkendt virksomhed indenfor spiludbydere og bookmakere. De er stiftet i Sverige og ejer blandt andet også NordicBet.

SpreadEx

SpreadEx er endnu en af de nye spillere på markedet i Danmark, og nok den eneste, der forsøger sig med et noget andet salgspunkt end de foregående.

De har selvfølgelig nærmest det samme brede udvalg af sportsgrene og specials, men der hvor de især gør sig gældende er med deres spreadbetting metode.

En mulighed for spreadbetting kan være indenfor antal mål i en kamp. Der kan spreadet ligge på 1,8-2.

Hvis man køber dette spread til 10 kroner, vil man satse på, at der kommer flere end 2 mål i kampen. Hvis der bliver scoret 5 mål i kampen, vil man vinde 30 kroner, da der blev scoret tre flere mål, end det man købte spreadet til for 10 kroner.

Hvis der bliver scoret 0 mål, vil man tabe 20 kroner. Da der blev scoret to færre mål, og ens indsats var 10 kroner.

nye bookmakere i Danmark - spreadex

De nye betting sider har også dansk spillelicens

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at man kun spille på bettingsider med dansk licens, og det har de nye bookmakere, vi beskriver selvfølgelig også.

Det gør først og fremmest, at man er forholdsvis godt sikret, hvis der skulle opstå eventuelle konkurser hos bookmakerne.

Derudover er ens gevinster også skattefrie, og man har mulighed for at udelukke sig selv ved at melde sig ind i ROFUS.

Nye betting sider FAQ

✅ Hvordan vælger man den bedste nye betting side?

Der er ikke noget rigtigt svar her, da forskellige spillere kan have særlige præferencer for, hvad der er vigtigt for netop dem.

Man kan dog altid kigge særligt på, hvilke bonusser den nye bookmaker tilbyder. Det giver et godt billede af, hvad de bryster sig med, og om det er noget, man kan se, giver mening for det man gerne vil.

✅ Er det sikkert at bruge nye bookmakere?

Ja, dem vi har beskrevet her er alle sikre at bruge. Det er fordi, de har sikret sig en spillelicens hos Spillemyndigheden i Danmark. Det betyder blandt andet, at eventuelle gevinster er skattefrie.

Sammendrag

Vi har nu forsøgt at danne et overblik over, hvilke nye betting sider, der er kommet til det danske marked over det seneste års tid.

Det er særligt bookmakerne Expekt, som godt kan lide at kalde sig “Nye Expekt” for at understrege, at de altså er vendt tilbage til det danske bookmaker marked.

Derudover har vi tjekket Betsson, Marathonbet og SpreadEx, der alle har et stærkt udvalg af sportsgrene og begivenheder.

Der er forskellige bonusser til hver af de nye bookmakere, som det godt kan betale sig at gøre sig klogere på.

Vi har listet disse bookmakere, da de alle sammen har fået en spillelicens i Danmark, som gør, at man med tryghed i kroppen kan sætte sine væddemål hos dem.

Det betyder også, at man kan sætte en stopper for sit spil på en sikker måde gennem StopSpillet.dk og ROFUS.