Video : Tipsbladet
Serie A

Han bliver Rasmus Højlunds afløser i Atalanta

Ifølge talrige italienske medier, blandt andre Corriere Dello Sport, har Bergamoklubben fundet en erstatning for den danske angriber.

Rasmus Højlund er fortid i Atalanta. 

Danskeren ventes at blive præsenteret i Manchester United i dag, lørdag formiddag, og det efterlader et tomrum i norditalienernes angreb. 

Nu tyder noget på,at der er fundet en erstatning. 

Ifølge flere italienske medier, blandt andre Corriere Dello Sport, henter Atalanta den italienske angriber Gianluca Scamacca, der til daglig er på lønningslisten i West Ham. 

Der skulle være tale om en handel på 25 millioner euro, svarende til 186 millioner kroner. 

Rasmus Højlund ventes at blive solgt for omkring 620 millioner kroner, så Atalanta kan altså stikke en pæn profit i lommen på angriberbyttet. 

Sportsdirektør Tony D'Amico må også gnide sig ekstra meget i hænderne her til formiddag, da man henter Scamacca for næsen af den norditalienske rivalklub Inter Milan. 

Scamacca har tidligere tørnet ud for klubber som Sassuolo og Genoa i Serie A, hvor han har lavet 24 mål på 65 kampe, og Atalanta får sig altså, efter alt at dømme, en angriber, der tidligere har vist, at han can score mål i den bedste italienske række.