• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mikkel Fuhr Nielsen

- Jeg isolerede mig fra alt og alle

Foto: Getty Images

Den 1. december gik Simon Kjærs verden for en stund i stykker, men nu er danskeren tilbage efter sin grimme knæskade. Tiden væk fra grønsværen var hård, indrømmer danskeren.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Simon Kjær var nærmest ikke til at kende, da han blev spottet på AC Milans træningsanlæg efter sin lange knæskade.

Et langt skæg prydede danskerens ansigt, men det var et symbol på den lange kamp, som stopperen havde haft i jagten på at komme tilbage i fulde omdrejninger igen.

- Jeg var en eneboer. Jeg isolerede mig fra alt og alle, men nu vil jeg bare gerne spille, startende fra det næste derby, siger Simon Kjær til Sportweek ifølge TUTTOmercatoWEB.

Det næste derby er den 9. september, og noget kunne tyde på, at den danske forsvarsspiller satser på at vende tilbage på grønsværen deromkring.

Det var den 1. december 2021, at Simon Kjær pådrog sig en alvorlig knæskade i en kamp mod Genoa. Det viste sig at være en korsbåndsskade, som han nu er ved at være endeligt tilbage fra.

For ganske nyligt var han i aktion i en træningskamp mod Marseille, og nu arbejder han så hen imod sæsonpremieren den 13. august mod Udinese. Her påbegynder AC Milan også sit titelforsvar.

- Forudsigelser har os bag Juventus og Inter. Jeg forstår dem, der tænker sådan, da de har været meget aggressive på transfermarkedet. Men selv i sidste sæson var der ikke mange, som havde os som favoritter, og se hvordan det endte. Jeg er sikker på, at vi stadig kan udvikle os, siger Simon Kjær.

AC Milan tog titlen i Serie A to point foran Inter. Simon Kjær var i løbet af sæsonens første 11 kampe med til at lægge fundamentet til den senere triumf. 10 kampe nåede danskeren, hvoraf størstedelen endte i sejre, inden han blev skadet.

Nu skal han så forsøge at komme tilbage i startopstillingen, hvor han kæmper om spilletiden med Fikayo Tomori og Pierre Kalulu. Man har sagt farvel til Alessio Romagnoli, der er taget til Lazio.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.