Reddet i de sidste minutter: Juventus undgik pinligt pointtab

Det lignede længe, at Juventus måtte nøjes med ét point, selvom de spillede over 45 minutter i overtal mod Sassuolo.

Juventus så meget dårlige ud, da de kort før jul tabte med pinlige 0-3 på hjemmebane mod Fiorentina. Siden har de nu vundet tre kampe i træk i Serie A, hvoraf den seneste kom søndag aften mod Sassuolo.

Her blev det til en 3-1-sejr, men der skulle findes noget ekstra frem for Torino-klubben, som sled med det i opgøret. Det var tilmed på trods af, at modstanderne spillede i undertal i hele anden halvleg, da Pedro Obiang fik rødt kort i slutningen af første halvleg.

Efter en målløs første halvleg kom der da hurtigt mål i kampen, da Danilo scorede et lækkert langskudsmål efter 51 minutters spil. Men allerede otte minutter senere blev der udlignet fra Sassulos blot ti mand.

Længe havde Juventus derefter store problemer med at få scoret. Selv Cristiano Ronaldo virkede til tider rusten og missede en stor mulighed midt i anden halvleg, men når portugiseren ikke rammer dagen, så må andre tage over.

Det gjorde Aaron Ramsay på et oplæg fra Frabotta med ni minutter igen, og selvom det ikke var Ronaldos dag, så lykkedes det alligevel for angriberen at få lukket kampen til 3-1 i overtiden.

Dermed har Ronaldo nu scoret 15 mål i Serie A i denne sæson, og Juventus er på fjerdepladsen med syv point op til Milan på førstepladsen. Dog har Ronaldo og Co. spillet en kamp færre.

I næste runde venter en af de helt store kampe, da Christian Eriksens Inter bliver den næste opgave for Juventus i bestræbelserne på at vinde det italienske mesterskab for 10. gang i træk.