• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Reddet i de sidste minutter: Juventus undgik pinligt pointtab

Foto: Getty Images

Det lignede længe, at Juventus måtte nøjes med ét point, selvom de spillede over 45 minutter i overtal mod Sassuolo.

Af Oliver Okstrøm

Juventus så meget dårlige ud, da de kort før jul tabte med pinlige 0-3 på hjemmebane mod Fiorentina. Siden har de nu vundet tre kampe i træk i Serie A, hvoraf den seneste kom søndag aften mod Sassuolo.

Her blev det til en 3-1-sejr, men der skulle findes noget ekstra frem for Torino-klubben, som sled med det i opgøret. Det var tilmed på trods af, at modstanderne spillede i undertal i hele anden halvleg, da Pedro Obiang fik rødt kort i slutningen af første halvleg.

Læs også:Kjær og AC Milan rejser sig mod bundhold

Efter en målløs første halvleg kom der da hurtigt mål i kampen, da Danilo scorede et lækkert langskudsmål efter 51 minutters spil. Men allerede otte minutter senere blev der udlignet fra Sassulos blot ti mand.

Længe havde Juventus derefter store problemer med at få scoret. Selv Cristiano Ronaldo virkede til tider rusten og missede en stor mulighed midt i anden halvleg, men når portugiseren ikke rammer dagen, så må andre tage over.

Læs også:Eriksen roste dansk komet efter vild assist

Det gjorde Aaron Ramsay på et oplæg fra Frabotta med ni minutter igen, og selvom det ikke var Ronaldos dag, så lykkedes det alligevel for angriberen at få lukket kampen til 3-1 i overtiden.

Dermed har Ronaldo nu scoret 15 mål i Serie A i denne sæson, og Juventus er på fjerdepladsen med syv point op til Milan på førstepladsen. Dog har Ronaldo og Co. spillet en kamp færre.

I næste runde venter en af de helt store kampe, da Christian Eriksens Inter bliver den næste opgave for Juventus i bestræbelserne på at vinde det italienske mesterskab for 10. gang i træk. 

Læs også:Dansk indhop i sikker Atalanta-sejr

Læs også:Eriksen modtager skrækpris i Italien

Læs også:Juventus-stjerne testet positiv for coronavirus

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus