Brøndby-komet i hopla: Hattrick på 35 min.

Den purunge Brøndby-angriber Jacob Ambæk kom på måltavlen tre gange for Danmarks U16-landshold tidligere i dag, torsdag.

Der må være store forventninger til Jacob Ambæk på den københavnske vestegn.

Den 16-årige angriber bomber mål ind i U17-ligaen, og nu får han også netmaskerne til at blafre på Danmarks U16-landshold.

Tidligere i dag, torsdag, spillede det danske ungdomslandshold nemlig mod Kina, og her scorede Ambæk et hattrick - og han startede tilmed på bænken.

Brøndby-kometen blev skiftet ind ti minutter inde i anden halvleg ved stillingen 1-3 til Kina, men det fik han ellers hurtigt lavet om på.

I 72. spilleminut sendte han bolden i nettet til 2-3, og efter et mål fra kineserne så reducerede han til henholdsvis 3-4 og 4-4 i kampens døende minutter og fuldbyrdede hattricket.

Ambæk er nu oppe på fem scoringer i ti kampe for Danmarks U16-landshold.

Endnu flottere ser målkontoen ud, hvis man skeler til den hjemlige U17-liga.