• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Tipsbladet.dk

Vilkår for brug af tipsbladet.dk

Vilkår for brug af tipsbladet.dk
Tipsbladet - fodbold siden 1948

Du kan her læse om vilkårene for brug af tipsbladet.dk - om ophavsret, links, rss-feeds og deling af indhold på sociale medier.

Af Tipsbladet.dk

Kopiering
Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på tipsbladet.dk stilles til rådighed for visning/læsning. Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere, medmindre virksomheden har en aftale herom med Copydan, Tekst & Node. Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.  Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med  tipsbladet.dk. Hvis du er i tvivl om, hvad du må kopiere og hvordan, så kontakt altid tipsbladet.dk på redaktion@tipsbladet.dk,

Links
Du må gerne henvise til forsiden af tipsbladet.dk med tydelig kildeangivelse. Du er også velkommen til at henvise til en artikel ved hjælp af et dybt link, når du citerer lovligt fra artiklen. Der må ikke linkes på en måde, så tipsbladet.dk kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre du har indgået en aftale med os. Overtrædelser kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. Tipsladet.dk er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som tipsbladet.dk linker til.

RSS-feeds
RSS-feeds stilles til rådighed for enkeltpersoners private brug. Du er velkommen til at lade tipsbladet.dks RSS-feeds indgå i din egen private nyhedsoversigt på din pc, mobiltelefon eller lignende. Tipsbladet.dk accepterer derimod ikke at RSS-feeds udnyttes kommercielt, medmindre der er indhentet særskilt tilladelse. 

Deling af artikler
Artikler kan deles af enkeltpersoner i ikke-kommercielt øjemed. Deling skal ske ved link til artiklen, ikke kopiering af selve artikelteksten. Deling er ikke tilladt på vegne af virksomheder, foreninger eller andre juridiske personer. Det betyder, at du som privatperson er velkommen til at dele tipsbladet.dk artikler med dine kontakter på sociale medier.