Mohammed Kudus stråler - Salah skadet

Den egyptiske angrebsstjerne Mohamed Salah udgik med en skade for Egypten, der spillede 2-2 mod Ghana.

Så skete det, der ikke måtte ske for Egypten og især Mohamed Salah.

Liverpool-angriberen blev torsdag aften ramt af en skade og udgik for Egypten, der endte med at spille 2-2 mod Ghana ved African Cup of Nations.

Egypten var udsat for en forfærdelig afslutning på første halvleg.

To minutter inde i første halvlegs tillægstid udgik Salah med en skade. Det lignede en muskelskade i det ene baglår.

Et minut senere scorede Mohammed Kudus til 1-0 for Ghana. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller hamrede på kassen lige uden for feltet, og bolden sad helt ude ved stolpen.

Efter 69 minutter udlignede egypternes angriber Omar Marmoush til 1-1, men den stilling holdt ikke mere end to minutter.

Mohammed Kudus, der spiller for West Ham, scorede sit andet mål i kampen fra sin position som offensiv midtbanespiller. Dermed kom Ghana foran med 2-1.

I den målrige periode med tre mål på fem minutter udlignede Egypten til 2-2 efter 74 minutter ved Mostafa Mohamed.

Det uafgjorte resultat rykker ikke det store for hverken Egypten eller Ghana. Men egypterne kan bruge det til mest og har på andenpladsen nu to point efter to kampe i gruppe B.

Kap Verde topper gruppen med tre point efter en enkelt kamp. Mozambique og Ghana har et point. Men ghaneserne har spillet to kampe mod Mocambiques ene kamp.

Tidligere torsdag vandt Nigeria 1-0 ud over værterne fra Elfenbenskysten.

Det enlige mål for Nigeria blev sat ind på straffespark af William Troost-Ekong, efter at Napoli-angriberen Victor Osimhen havde kastet sig teatralsk i feltet efter minimal kontakt fra en modspiller.

I torsdagens tidlige kamp blev der scoret et hattrick, da Ækvatorialguinea vandt 4-2 over Guinea-Bissau.

Det var den tidligere Mallorca-angriber Emilio Nsue, der scorede hattrick for Ækvatorialguinea i sejren. Michael Laudrup var træner for Nsue tilbage i 2010/2011-sæsonen for Mallorca.

Det var første gang siden 2008, at der blev scoret et hattrick ved de afrikanske mesterskaber.