Bellingham reddede England i sidste øjeblik

England var uskarp i begge ender, da holdet spillede 2-2 med Belgien på Wembley. Slovenien slog Portugal 2-0.

England og Slovenien, to af Danmarks kommende modstandere ved EM, havde tirsdag forholdsvis forskellige oplevelser i sine testkampe.

Slovenien overraskende stort med en 2-0-sejr over Portugal, mens England efter en uskarp præstation først reddede 2-2 mod Belgien på Wembley efter en meget sen scoring af Jude Bellingham.

Det var Englands anden kamp i træk uden sejr inden for få dage på hjemmebanen, efter at man forleden tabte 0-1 til Brasilien.

Aston Villas midtbanespiller Youri Tielemans scorede begge belgiernes mål, og begge faldt efter alvorlige sprækker i den engelske defensiv.

Efter 11 minutter lynede han for første gang efter et meget skidt udspark af keeper Jordan Pickford op i banens midte.

Brentford-angriber Ivan Toney både fremtvang og omsatte et straffespark til 1-1 kort efter, og England havde derudover en del andre chancer, men hverken Jude Bellingham, Jarrod Bowen eller Phil Foden kom i første omgang på tavlen.

I stedet blev det 1-2 efter 36 minutter, da Romelu Lukaku udnyttede usikkert forsvarspil af Lewis Dunk og assisterede Tielemans' matchvindermål.

England trykkede på, men først efter 95 minutter kom udligningen, da Bellingham resolut trykkede af, og gjorde som han så ofte har gjort for Real Madrid, og reddede sit hold dybt inde i overtiden.

I Ljubljana havde Portugal blandt andre Cristiano Ronaldo, João Félix og Ruben Neves med fra start, men ingen af dem markerede sig specielt.

I stedet slog Slovenien til to gange i kampens slutfase efter fremragende omstillinger og kvikt småspil. Adam Gnezda Cerin og Timi Max Elsnik stod for målene i den overraskende 2-0-sejr.

Andetsteds fortsatte Tyskland sin forbedrede form med 2-1 over Holland, og 37-årige Olivier Giroud blev matchvinder i Frankrigs 3-2-sejr over Chile med sin scoring nummer 57 i optræden nummer 131 for Les Bleus.

FC Midtjyllands Dario Osorio scorede med et hårdt og fladt spark Chiles reduceringsmål til slutresultatet.

Endeligt spillede Spanien og Brasilien 3-3 i en kamp, hvor det 17-årige stjerneskud Endrick igen scorede for brasilianerne, mens Manchester Citys Rodri omsatte to straffespark for spanierne.