Podcast: Fodboldudviklingen har efterladt Arsène Wenger på perronen
Generelle

Podcast: Fodboldudviklingen har efterladt Arsène Wenger på perronen

Mens mesterskabet synes afgjort er der drama for alle pengene i bunden af rækken, hvor bare to point adskiller nummer 15 fra nummer 20. De Falske 9'ere tager dig med på rundtur i 24. spillerunde i Premier League.

Så skal vi til det igen. Det er blevet februar, Arsenal har meldt sig ud af mesterskabskampen, og lige om lidt venter Bayern München i Champions League. Hvis historien gentager sig selv, vinder Wengers tropper rub og stub i april og maj - alligvel hedder sangen 'På det jævne', når brættet skal gøres op efter sæsonen.

Symfoniorkesteret spiller ude af takt, og spørgsmålet er, om dirigenten længere har noget sted at gemme sig. Har fodboldudviklingen efterhånden efterladt Le Professeur på perronen? Vi ved det, vi ved det. Det lyder som som et ekko fra hver tredje måned de seneste 10 år. Ikke desto mindre: Er det på tide, at Arsene Wenger giver faklen videre?

In other news er bandet bag verdens bedste one hit wonder ved at gå i opløsning. Bassisten Kasper Schmeichel mener, at forsangeren Claudio Ranieri fylder for meget.

Ranieri ved til gengæld, at han aldrig havde opnået sit livs optur - og et eftermæle reddet på målstregen - uden trommeslageren Jamie Vardy. Derfor holder han fast i ham, selvom han ikke længere kan kende forskel på en tromme- og en tandstik.

Er det forsangeren eller bandet, der skal skiftes ud? Eller kan de holde fred længe nok til at tage en allersidste reunion tour?

På henholdsvis schlager- og heavy metalscenen er to af de helt store navne, Big Sam og Jürgen Klopp, ligeledes under pres. Kan de finde melodien igen? Eller tilhører fremtiden de unge mennesker Marco Silva og Paul Clement og deres progressive overachievement punk, der er godt på vej til at sikre Swansea og Hull meget usandsynlige overlevelser.

Alt dette, ikke flere sløje musikanalogier og meget, meget mere venter kun på dig (kun på dig) i denne uges De Falske 9'ere, som du finder LIGE HER.

----------

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den lige her på tipsbladet.dk, iTunes eller hos din faste podcastudbyder.