Tonsser-jul: Giftig kantspiller med masser af mål
Illustration: Tonsser.com
Generelle

Tonsser-jul: Giftig kantspiller med masser af mål

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.

18. december 2014

★ Jesper Riis

★ Højre kantspiller, Haderslev

★ Stjernekant i U17 Divisionen

★ Profil: Se Jesper Riis' profil på tonsser.com

I U17 Drenge Divisionen er der begyndt at tegne sig et mønster. Efter 11 kampe fører Haderslev ligaen med 6 point og kun en enkelt nederlag hele efteråret. En af holdets vigtigste spillere må siges at være det 16-årige talent Jesper Riis. Men ham på holdet er Haderslev nemlig blevet Divisionens næstmest scorende hold, med 28 kasser i de første 11 kampe, og kun 11 lukket ind. 

Den unge kantspiller har fra sin plads i højre side af banen nettet ikke mindre end 7 gange i sæsonens første 11 kampe, og han har dermed stået for 25 % af Haderslevs mål. Fire af disse mål kom i en vanvittig 7-2-sejr over Næstved, hvor han ikke overraskende blev Man of the Match.

I resten af sæsonen skal han kæmpe videre, og hvis han bliver ved med at score mål, skal vi nok komme til at se ham på grønsværen for SønderjyskE om nogle år.