Dansk forsvarsspiller på vej til Tyskland
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Dansk forsvarsspiller på vej til Tyskland

Den danske forsvarsspiller Daniel Høegh kan meget vel være færdig i schweiziske Basel.

Den tidligere OB'er Daniel Høegh startede godt i schweiziske Basel, men siden er det ikke blevet til meget spilletid, og med dårlig udsigt til spilletid i foråret i klubben, kan Daniel Høegh meget vel være på vej videre i karrieren.

Angiveligt skal den tyske 2. Bundesliga-klub Karlsruhe være interesseret i at få den danske forsvarspsiller til klubben. Karlsruhe mangler en midtstopper efter selv at have sendt en centerback til Mainz.

Det skriver det schweiziske medie tageswoche.ch.

Det er halvandet år siden, at den 26-årige dansker rykkede fra OB til FC Basel, og selv om han er på kontrakt frem til sommeren 2019, ligner det, at han skal videre, hvis det skal blive til fast spilletid igen.

Hvis parterne bliver enige om en aftale, vil Daniel Høegh skifte til en klub, der lige nu kæmper i den tunge ende af den tyske 2. Bundesliga og ligger nummer 15 i rækken. I denne sæson er det blot blevet til seks kampe i ligaen for Basel, i alt har han spillet 320 minutters fodbold i den hjemlige liga. I sidste sæson spillede Daniel Høegh 12 gange i ligaen og 19 gange i alt.

Basel fører den hjemlige liga sikkert.