Brandvarm Enevoldsen scorede fire kasser
Benelux

Hvis AaB får fingrene i Thomas Enevoldsen, er det tilsyneladende en brandvarm nordjyde, der vender hjem. Lørdag scorede han fire mål på 45 minutter for KV Mechelen.

Thomas Enevoldsen fylder en del i den danske presse i øjeblikket, hvor det er kommet frem, at både Brøndby og AaB vil have ham tilbage til dansk fodbold, men det er altså fortsat i belgiske KV Mechelen, at han tjener til dagen og vejen, og lørdag viste han sig som en stor profil for danskerklubben.

Den tidligere danske landsholdsspiller scorede nemlig hele fire mål for Mechelen i en testkamp mod lilleputterne SK Kampenhout, som Enevoldsen og co. besejrede 8-0.

Efter 3-0 ved pausen blev Enevoldsen sendt i aktion fra 2. halvlegs begyndelse, og allerede efter syv minutter på banen gjorde danskeren det til 4-0, inden han i de sidste 20 minutter bankede yderligere tre bolde i kassen til henholdsvis 6-0, 7-0 og 8-0.

Mads Junker var ligeledes med i hele 2. halvleg, men angriberen var ikke blandt målscorerne.