Kusk med i Twente-nedtur
Benelux

Kasper Kusk var med for Twente, der søndag blev nedlagt af Excelsior.

Excelsior bød søndag Twente op til dans i den hollandske Æresdivision, men det var ikke en gæstfri velkomstkomité, som hjemmeholdet havde opstillet på banen. 2-1 vandt Excelsior nemlig opgøret.

Twente fik ellers en sand drømmestart. Luc Castaignos scorede allerede efter to minutters spil, men et kvarter senere fik Tom van Weert udlignet. Midt i anden halvleg var det så Jeff Stans, der var manden bag målet til 2-1, og så kunne Excelsior indkassere tre point og tage et mindre hop i tabellen. Efter at have ligget under nedrykningsstregen distancerer Excelsior med sejren en lille håndfuld rivaler og er nu nummer 12. Twente fastholder positionen i den øverste halvdel med en ottendeplads.

Der er spillet ti runder i Æresdivisionen.

Kasper Kusk kom på banen efter 57 minutters spil, men var ikke i stand til at ændre kampens udfald. Andreas Bjelland var ikke med for Twente.