Lucas Andersen bombede for Jong Ajax
Benelux

Lucas Andersen lavede begge mål for Jong Ajax, da holdet slog Telsport 2-0 mandag aften.

Lucas Andersen er spået sin gennembrudssæson for Ajax Amsterdam, og at den tidligere AaB-spiller ser ud til at være klar til at tage tulipanlandet med storm, satte han en fed streg under mandag aften, hvor han var med for Jong Ajax i et opgør mod Telstar.

Det talentfulde Ajax-mandskab vandt 2-0 på hjemmebane, og Lucas Andersen scorede begge mål.

Danskeren var på pletten for første gang efter 39 minutter, da han gjorde det til 1-0, og fire minutter inde i 2. halvleg dukkede Lucas Andersen op igen og fordoblede til 2-0, som altså også blev kampens slutresultat.

Ajax hentede tidligere på sommeren det danske stortalent Markus Bay i Brøndby, men han var ikke med i mandagens kamp for Jong Ajax.