Bayern maste Delaneys kommende klub

Bayern München fortsætter, hvor de slap i sidste sæson. En klar 6-0-sejr blev det til i første runde for sydtyskerne over Werder Bremen.

Den tyske Bundesliga blev fredag aften sparket i gang, da sidste sæsons mestre, Bayern München, tog imod Thomas Delaneys næste klub efter jul, Werder Bremen. Det skulle blive en kamp, hvor Bremen-klubben godt kunne have brugt hjælpen fra danskeren.

De blev nemlig kørt fuldstændig over med et 0-6-nederlag, og dermed fik Bayerns nye, italienske træner Carlo Ancelotti en drømmestart på tiden i Sydtyskland.

Allerede efter ni minutter var Bayern foran ved Xabi Alonso. Det blev udviddet til 2-0 efter 13 minutter ved den polske topangriber Lewandowski, hvorefter Bayern rent scoringsmæssigt tog sig et hvil.

I anden halvleg skruede Bayern op, og i første minut gjorde Lewandowski det til 3-0. Lahm gjorde det derefter til 4-0, og Ribery gjorde det til 5-0. Til slut satte Lewandowski sløjfe på med et mål på straffespark, der gjorde, at han scorede et (uægte) hattrick. Han virker allerede ustoppelig ligesom resten af holdet.

Der er nu landskampspause for Bayern, men når den er overstået, så er det Schalke 04, som skal møde de tyske mestre. Werder Bremen møder Augsburg.