Højbjerg-assist i flot debut

Pierre-Emile Højbjerg viste flere gange storspil, da FC Augsburg hjemme slog Hoffenheim med 3-1.

Søndag var der dansk debut i FC Augsburg, da Pierre-Emile Højbjerg startede på banen for Bundesliga-holdet. Her gjorde danskeren det flot, og leverede blandt andet en assist i første halvleg. Augsburg vandt opgøret med 3-1.

Kampens start blev præget af en svær bane, der var dækket af sne i store områder. De store chancer var af samme grund mangelvarer, men kort før pausen kom der for alvor gang i kampen. Pierre-Emile Højbjerg satte sig igennem, og fra baglinjen serverede danskeren bolden for Halil Altintop, der headede værterne foran.

Fire minutter før pausen blev situationen forbedret for Augsburg, da Tobias Werner på direkte frispark bragtede holdet på 2-0. Hoffenheim skulle dog få momentum før pausen. I halvlegens sidste minut headede Roberto Firmino gæsterne tilbage i kampen, hvor cifrene ved pausen var 2-1.

Hoffenheim pressede på efter pausen, hvor gæsterne flere gange kom tæt på udligningen. Pierre-Emile Højbjerg kom tæt på for Augsburg med sit hovedstød med tyve minutter igen, inden danskeren blev udskiftet minuttet efter.

I kampens overtid lukkede Augsburg begivenhederne, da Raul Marcelo Bobadilla i feltet skabte jubelbrøl på lægterne blandt klubbens tilhængere. Med sejren på 3-1 avancerer Augsburg til femtepladsen i Bundesligaen, hvor Hoffenheim er på syvendepladsen.