Højbjerg indskiftet i Schalke-nederlag

Pierre-Emile Højbjerg fik små ti minutters spilletid, da Schalke 04 tabte til danskerens tidligere klub Augsburg efter en scoring i overtiden.

Schalke 04 uden Pierre-Emile Højbjerg i startopstillingen led et nederlag på 2-1 til Augsburg i dagens tidlige Bundesliga-opgør.

Schalke skulle helst have en sejr for at holde fast i de tyske tophold, og Pierre-Emile Højbjergs holdkammerater fik hårde betingelser, da Jeong-Ho Hong bragte Augsburg foran efter 34 minutters spil. Phillipp Max tog et langskudsforsøg udenfor feltet, og inde i feltet stod Hong, som var hurtig i sine reflekser og rettede bolden i mål til 1-0.

Først med tyve minutter tilbage af kampen lykkedes det Schalke 04 at svare igen. Eric Maxim Choupo-Moting på kanten fik afleveret til Sead Kolasinac, der først lagde bolden til rette og derefter skød Schalke tilbage i kampen.

Med ti minutter igen kom Pierre-Emile Højbjerg også på banen, men han formåede ikke at ændre kampen til Schalkes fordel. Til gengæld mistede Schalke det ene point i overtiden, da Caiuby scorede sejrsmålet for Augsburg i det 92. minut.

Resultatet betyder, at Schalke holder sig ude af top 6, mens Augsburgs tre point sender dem fra en nedrykningsplads og op på ligaens 13. plads.