HSV-pilen peger mod nedrykning

HSV tabte igen, da Wolfsburg med en sikker sejr hamrede endnu et ligkistesøm i den kriseramte storklub

Håbet om at undgå klubbens første nedrykning fra Bundesligaen nogensinde led endnu et knæk for HSV, da det igen blev til nederlag hjemme, da Wolfsburg drog af sted med en sikker 3-1-sejr og tre vigtige point til kampen om Champions League-kvalifikationen.

HSV havde inden lørdagens sene kamp set bundrivaler som Hannover og Freiburg skaffe sejre og skyde sig på solid afstand af nedrykningsstregen.

Lige lidt hjalp det for den kriseramte storklub, da Ivan Perisic allerede efter to minutters spil bragte Wolfsburg foran med 1-0. Håbet om et brugbart resultat forsvandt stort set, da  Kevin de Bruyne sørgede for en fordobling af føringen inden pausen.

Og hvis træner  Mirko Slomka havde banket liv og håb i sine spillere i pausen,blev al kraft i peptalken fjernet efter fire minutters spil af anden halvleg, da Ivica Olic scorede til 3-0.

Og så hjalp det ikke meget, at Ivo Ilicevic med godt en halv time igen reducerede til 1-3.

Med nederlaget hænger HSV fast under nedrykningsstregen med 27 point - et færre en Stuttgart på den rigtige side af stregen. Under HSV ligger Nürnberg og Braunschweig med henholdsvis 26 og 25 point.

Både Nürnberg og Stuttgart har søndag hjemmebane, når der kommer besøg af Leverkusen og Schalke.