Forfærdelig Shaw-skade i United-nedtur

Luke Shaw brækkede benet, da Manchester United tabte 1-2 i Champions League-comebacket mod PSV Eindhoven.

Manchester United er tilbage i Champions League efter en sæson udenfor det fornemme selskab, men De Røde Djævles comeback til turneringen kunne ikke være gået meget værre. PSV Eindhoven hev en 2-1-sejr i land, og tilmed fik englænderne Luke Shaw slemt skadet. Venstrebacken brækkede med al sandsynlighed benet efter en nærkamp med Hector Moreno i første halvleg, og dermed har han formentlig spillet sin sidste kamp i denne sæson.

Møgaften. Det må de tænke i Manchester United-lejren.

Da Manchester United var kommet sig over chokket med Luke Shaw, lykkedes det De Røde Djævle at bringe sig foran. Memphis Depay drev gæk med sine tidligere holdkammerater og gjorde det til 1-0 med et iskold afslutning. Inden pausen udnyttede PSV imidlertid den lange tillægstid til at udligne til 1-1, og det var Luke Shaws benknuser, Hector Moreno, der headede bolden i kassen.

Kampens afgørelse faldt efter 57 minutter, da Maxime Lestienne slog et indlæg til bagerste stolpe, hvor Luciano Narsingh dukkede op og gjorde det til 2-1, som altså også blev kampens slutresultat.

Simon Poulsen overværede hele PSV's overraskende sejr fra bænken.

I Portugal skrev FC Astana historie ved at være det første hold fra Kasakhstan til at deltage i Champions League, men gæsterne fik ikke noget med sig fra den mindeværdige aften. Benfica vandt således 2-0.

I samme gruppe vandt Atletico Madrid 2-0 ude over Galatasaray efter to mål af Antonie Griezmann.